Foto: Jutta Leerdam kleedt zich om midden op schaatsbaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelde op Instagram een foto van haar nieuwe schaatspakje. In deze Nederlandse kleuren zal ze gegarandeerd de wereldbeker schaatsen winnen!

Het internationale schaatsseizoen is inmiddels begonnen en dat betekent dat we Jutta Leerdam vaker voorbij gaan zien komen. De schaatster is al druk bezig met de voorbereidingen op dit spannende schaatsseizoen en daar is ze al zeker voor beloond. Ze heeft namelijk een nationaal record op de 1000 meter al in de pocket! Het record verbrak ze eind oktober en daarmee versloeg ze haar grote Nederlandse concurrent Femke Kok. De prestaties stromen al binnen terwijl het internationale seizoen pas net begonnen is. Natuurlijk deelt Jutta dat allemaal met haar trouwe Instagram volgers. De schaatster is dan ook erg populair op Instagram, want ze heeft ruim 830 duizend volgers op het social media platform. Leerdam houdt haar volgers niet alleen warm met haar overwinningen, maar neemt ze ook nog eens mee in het hele schaatswereldje. Zo deelde de schaatster een foto van haar gloednieuwe schaatspak voor de ISU World Cup 1, die op 12 november start.

Jutta Leerdam deelt foto van nieuw schaatspakje

Jutta Leerdam schaatst overal en nergens

Omdat er natuurlijk ook veel schaatswedstrijden in het buitenland plaatsvinden is Jutta Leerdam veel op reis. De gemotiveerde schaatster wil natuurlijk zo veel mogelijk titels op haar naam krijgen. In het buitenland moet iedereen weten waar Jutta vandaan komt. Op Instagram introduceerde ze namelijk haar nieuwe schaatspakje. Op de foto zien we een trotse Jutta in het oranje-blauw. Zo zal iedereen bij de buitenlandse schaatsbanen weten waar de echte winnaars vandaan komen. We verwachten ook zeker dat de schaatster het gaat dragen bij de World Cup 1. Waarschijnlijk zal ze in de toekomst op meer plekken in dit kleurrijke pakje verschijnen. De afgelopen tijd hebben we bijna niet bij kunnen houden waar Jutta allemaal uithangt. Zo was ze laatst in Duitsland om in Inzell te schaatsen. Vervolgens verscheen een filmpje van de schaatster in het mooie Zwitserland.

Lees ook: Jutta Leerdam weer actief met foto op Insta: het schaatsseizoen is begonnen!

Jutta is helemaal klaar voor de ISU World Cup 1

Ongeveer een week later vertrok Jutta weer naar het buitenland, dit keer ging de reis naar Warschau in Polen. Even later schaatste ze al op de baan in Tomaszów Mazowiecki in Polen. Daar gaat ze strijden om de eerste World Cup van het jaar. De strijd die daar van 12 tot 14 november plaatsvind zet een paar dagen later door in Noorwegen. Daar zal de tweede World Cup gehouden worden. Jutta zal daarna naar de Verenigde Staten reizen om in Salt Lake City te schaatsen. Vanuit daar gaat de strijd weer door in Canada. Jutta zal in maart afsluiten op bekend terrein, want de finale vindt plaats in het Thialf in Heerenveen, waar Jutta vaak traint. Kortom, het reizen zit er voor de schaatster voorlopig nog niet op…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta gaat als een speer in Nederland

Leerdam heeft de NK afstanden net achter de kiezen. Dat ging haar zeker goed af, sterker nog, ze heeft meerdere persoonlijke records verbroken. Op de 1500 meter behaalde ze brons met en een persoonlijk record en op de 500 meter werd ze zelfs Nederlands kampioen. Daar bleef het niet bij, want een paar dagen later mocht ze zich ook Nederlands kampioen op de 1000 meter noemen. Jutta is dit seizoen niet kapot te krijgen en we hopen dat ze dat doorzet in de World Cups!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!