Foto: Jutta Leerdam keihard aangepakt na avontuurtje in vliegtuig met Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam vliegt met privéjet Jake Paul naar volgende bestemming. Haar volgers vinden hier wat van en kunnen dat niet voor zich houden.

Jutta Leerdam onder vuur na vlucht in Privéjet

Sinds haar relatie met Jake Paul is Jutta Leerdam vaak in het nieuws en ligt haar leven onder een vergrootglas. Iets wat opvalt aan haar leven sinds haar relatie is dat Jutta vaak te vinden is in de privéjet van haar vriend. Ze wordt met deze jet overal afgezet waar ze maar wil. Van elke vlucht die ze maakt is dan ook een luxueuze foto op haar Instagram te zien. Zo poseert ze vaak in het vliegtuig of op de trap van het vliegtuig. Jutta haar volgers zijn er nu ook wel een beetje klaar mee dat ze elke keer moet pronken met de jet van Jake. Op haar laatste post is ook weer te zien dat ze in de jet zit. Ze heeft hier als caption onder staan “See ya ✈️” en dit leid onder haar volgers tot negatieve reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam heeft niet zulke tolerante fans

Jutta haar volgers vinden het niet kunnen dat de schaatsster zo vaak de jet pakt om haar reisjes te maken. Haar volgers reageren dan ook furieus. “Thx for climat change” reageert een volger. Een andere volger roept: “Lekker duurzaam vliegen altijd goed voor het milieu” en weer een andere volger zegt: “Wat decadent! Vind je een stuk minder leuk! Hoezo klimaat verandering en CO 2 uitstoot!” Uit deze reacties is dus wel op te maken dat een groep volgers van Jutta klaar is met haar luxe reisjes.

Gelukkig is niet alles slecht voor Jutta Leerdam

Naast de kritiek blijven er ook nog steeds altijd fans van het koppel. Onder dezelfde post zijn er ook veel volgers die het juist opnemen voor Jutta. “Lekker genieten van elkaar . En mensen met kritiek achter je laten . Het gaat om wat jullie gelukkig maakt. Laat jullie niet uit elkaar praten door alle negatieve mensen” zegt een volger. een andere volger zegt ook nog “Prachtig stel!.” Zo zijn de reacties dus weer verdeeld. Wat vind jij van het koppel?

Familiehond van Jake Paul steelt de show van Jutta Leerdam

Naast het stel is op de reeks foto’s ook regelmatig de hond van Jake Paul te zien. Zijn hond steelt dan ook wel de show in de reacties. De hond is op twee foto’s van de post te zien. De eerste keer terwijl ze in de auto zitten en hij Jutta aan kijkt. Op de tweede foto is de hond mee in de jet en heeft hij zijn hoofd te rusten liggen op het been van Jake. De volgers van Jutta reageren wel allemaal lovend en iedereen vind het een schattige hond. “you have such a cute doggy” reageert een volger. “That dog looks cool” reageert een andere fan. Zo zijn er onder de post dus geen negatieve reacties over de hond van het stel te lezen. In de laatste foto van de post hieronder stal de hond ook al zo de show. Zal Jake zijn hond de pijn van de negatieve reacties wat doen verzachten voor Jutta?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.