Foto: Jutta Leerdam heeft vlekken in haar rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een klein beetje een sloddervos. Haar kleren zitten ook helemaal onder, wanneer Jutta klaar is aan tafel. 

De knappe schaatsster Jutta Leerdam is duidelijk beter in schaatsen dan ze is in eten. Dat blijkt tenminste uit een van haar laatste foto’s. Daar is de knappe blondine namelijk een beetje een sloddervos geweest. Ze heeft allemaal vlekken gemaakt op haar mooie rokje. Jutta, wat doe je nu? Hoe moet dat toch verder? Jutta kan nu helemaal geen aantrekkelijke foto’s maken en besluit om zich eerst even om te kleden vorodat ze haar dag vervolgt.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam lijkt Koen Verweij al helemaal te zijn vergeten op heerlijke vakantiekiekjes

Is Jutta mischien nog ergens een beetje boos over?

Zou het misschien kunnen dat Jutta Leerdam uit frustratie haar bord overhoop heeft gegooid en toen alles op zichzelf heeft gemorst? Waar zou ze dan zo boos over zijn, dat ze dat afreageert op haar arme eten? Dat moet natuurlijk wel het nieuws zijn dat haar ex Koen, waar ze kortgeleden mee brak, vreemd was gegaan. Jutta is momenteel op vakantie om te proberen dat nare nieuws te vergeten, maar dat wil nog niet zo goed lukken. Misschien dat ze uit pure frustratie haar eten overhoop heeft gegooid. Dit is dan helaas wel het plakkerige resultaat.

Jutta gaat vlekken niet meer uit witte rok krijgen

Die vlekken die Jutta in haar rok gemaakt heeft, die gaan er voorlopig ook niet meer uit. De prachtige sporter heeft dus maar twee opties: Een ander rokje aandoen, of deze gewoon uittrekken. Beide opties zijn natuurlijk erg fijn, want ook met een rokje aan krijg je genoeg van de prachtige schaatsster te zien om jouw dag weer compleet te maken. Toch zal er iets moeten gebeuren, want Jutta kan natuurlijk niet de hele dag in een vies rokje blijven lopen. Dan toch maar even een korte kledingwissel. Daarna kan Jutta weer door met het vieren van haar zonnige vakantie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Ook in een strakke broek is Jutta de ultieme vrouw

Maar geen zorgen, niet alleen in haar rokjes is Jutta een wonderlijke verschijning. Ook in haar lange broeken weet de schaatsster zich extreem aantrekkelijk te presenteren. De knappe blondine weet precies wat haar volgers willen zien en vindt het absoluut niet erg om dat aan hen te geven. In haar strakke spijkerbroek kijkt ze verleidelijk naar achter. Als dit geen winnende look is, dan weten wij het ook niet meer. De prachtige blonde schaatsster bewijst maar weer eens, dat het niet uitmaakt wat voor kleding ze draagt. Jutta ziet er eigenlijk altijd wel heel erg goed uit. Zowel tijdens fotoshoots, op vakantie, op het ijs of gewoon casual op straat in Nederland weet Jutta altijd iedereen omver te blazen met haar uiterlijk. Jutta wordt daarom ook niet voor niks gezien als een van de meest knappe vrouwen van het land. En dat is een titel die de blondine natuurlijk met trots draagt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.