Foto: Jutta Leerdam gunt Jake Paul perfect uitzicht op haar magistrale achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje online gezet waar haar volgers, en vriendje Jake Paul, helemaal van smullen. 

Jutta Leerdam laat belangrijk oppervlak zien aan Jake Paul

De aantrekkelijke blondine heeft het ook buiten het schaatsseizoen om ontzettend druk. Zeker met een vriendje als Jake Paul is stilzitten geen optie. Zo moet de knappe schaatsster mee naar fotoshoots, waar het stel samen op de foto wordt gezet. En dat ziet er altijd bijzonder mooi uit. Het is vooral heel erg fijn voor Jake, die getrakteerd wordt op een geweldig uitzicht. De fotoshoot wordt gedaan in een auto. Jake Paul zit achter het stuur en Jutta hangt verleidelijk over de voorruit, terwijl ze voor Jake staat. Omdat Jutta staat en Jake zit, heeft de bekende Amerikaanse YouTuber een perfect uitzicht op de geweldige achterzijde van Jutta Leerdam. Daar is hij natuurlijk ongelooflijk blij mee. Jutta weet haar vriendje op die manier wel heel erg te verwennen.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam buigt zich over glimmende staaf

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam heeft verleidelijk pakje aangetrokken

De aantrekkelijke blondine heeft natuurlijk een ongelooflijk knap lichaam. dat mag best nog even benadrukt worden op de foto. Daarom heeft Jutta speciaal voor de shoot ook een heerlijk wit pakje aangetrokken. Haar witte broek en topje zitten zo strak dat je meteen alles meekrijgt van het geweldige lichaam van de schaatsster. Als je de foto zo ziet, dan snap je meteen waarom Jake Paul als een blok gevallen is voor de knappe dame. Ze heeft namelijk veel om van te houden. Van haar strakke lijf, tot haar aantrekkelijke kadetjes, alles aan het lichaam van Jutta Leerdam is mooi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Prachtige schaatsster Jutta Leerdam laat volgers spannende achterkant zien

De knappe blondine Jutta Leerdam laat haar volgers meegenieten van haar heerlijke lichaam op een aantal nieuwe foto’s. De aantrekkelijke schaatsster houdt er enorm van om haar lichaam te delen met haar fans. Die hebben af en toe ook wel een verleidelijke foto verdient, vindt Jutta. En daarom mag je nu genieten van deze heerlijke kiekjes van het korte rokje van Jutta. Dat ziet er natuurlijk heel erg goed uit. Je kan mooi de vorm zien van Jutta haar ferme achterzijde. Ook de rest van Jutta haar lichaam staat mooi op het plaatje. Het is duidelijk een geslaagde foto waar al haar fans erg blij mee zijn.

Jutta Leerdam maakt fans graag blij

Als er iemand is die haar fans graag blij maakt, dan is het wel Jutta Leerdam. De verleidelijke blondine vindt het ontzettend leuk om foto’s en video’s te plaatsen waar haar volgers gelukkig van worden. Ze krijgt er ook veel voor terug, want onder elke post weten haar volgers Jutta wel te overladen met lieve berichtjes en complimentjes. Ze zijn overduidelijk erg tevreden met de prachtige content die Jutta voor hen maakt. Daardoor heeft Jutta ook nog lang geen zin om te stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.