Foto: Jutta Leerdam gooit haar lippen in de strijd om Jake Paul af te leiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jutta Leerdam heeft een nieuwe hobby, namelijk het afleiden van Jake Paul tijdens zijn dagelijkse bezigheden.

Jake Paul wordt tijdens een ontspannen momentje even lastig gevallen door zijn vriendin Jutta Leerdam. Hij probeert even zijn favoriete sport te kijken, maar dat gaat erg slecht. Tijdens zijn avondje voor de tv lijkt de wereld van American Football even plaats te maken voor een andere sport, namelijk het lastig vallen van Jake Paul. Schaatster Jutta Leerdam speelt haar troeven om Jake Paul enorm af te leiden. En natuurlijk werkt dat als een malle.  Gewapend met een strak pakje en een flinke dosis speelsheid, heeft Jutta besloten om Jake Paul flink uit zijn concentratie te halen tijdens zijn geliefde American Football-kijkavond. Kijk hoe ze dat doet hier!

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat haar ballen flink stuiteren tijdens unieke workout

Jake Paul weet goed om te springen met Jutta Leerdam

Jake Paul, bekend om zijn rol in de bokswereld en zijn YouTube kanaal, kreeg meer dan waar hij op had gerekend toen Jutta Leerdam in beeld kwam. De schaatsster, gehuld in een opvallend strak pakje, ging vastberaden op Jake af. Ze zocht voortdurend zijn aandacht op, terwijl Jake alleen maar een beetje rustig de wedstrijd wilde kijken. Ze zat op zijn schoot en zorgde ervoor dat hij meer aandacht voor haar had dan voor de footballwedstrijd op het scherm.

Jutta Leerdam weet precies hoe ze Jake Paul moet afleiden

Met een vleugje speelsheid en een treiterende aanpak leek Jutta er alles aan te doen om Jake Paul af te leiden. Natuurlijk kon Jake maar voor een bepaalde tijd Jutta negeren. Daarna was het hek van de dam. hij moest wel ingeven aan de grillen van de mooie blondine. Dat was natuurlijk helemaal niet zo erg, want Jutta Leerdam gaf hem daarvoor wel iets moois terug om naar te kijken. En dat vond Jake natuurlijk ontzettend interessant. Met haar bijzondere troeven weet Jutta Leerdam de Amerikaanse bokser af te leiden.

Jake was er voor Jutta Leerdam in Utah

Tijdens de wedstrijden van Jutta Leerdam in Utah, was Jake Paul continu aanwezig om zijn vriendin aan te juichen. Dat deed hij natuurlijk met liefde, al zal het ook geholpen hebben dat Jutta een ontzettend strak schaatspakje aan had tijdens haar wedstrijden. De blondine deed het misschien iets minder goed tijdens de wedstrijden, maar mocht daarna wel flink de aandacht opzoeken van Jake. En dat vond ze natuurlijk wel erg leuk. Jake Paul maakte nog even een filmpje van Jutta. Die kan je hier zien!

Jake Paul en Jutta Leerdam lijken voor elkaar gemaakt

De Amerikaanse bokser en YouTuber en de Nederlandse schaatsster lijken ontzettend voor elkaar gemaakt te zijn. De twee tortelduifjes zijn enorm op elkaar ingespeeld en weten precies wat de ander leuk vindt om te doen. Ze voelen elkaar erg goed aan. Daarom was het voor Jutta ook zo makkelijk om Jake te plagen. Dat deed ze erg goed overigens. Jake Paul kon geen kant op en moest zich wel aan Jutta Leerdam overgeven.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Jutta Leerdam? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer moois staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...