Foto: Jutta Leerdam gaat door haar knieën in opengescheurde broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een goed schaatsseizoen gaat Jutta Leerdam helemaal los op vakantie. In een opengescheurde broek zakt ze richting de grond. Ze zit op de foto in een vreemde houding. 

Jutta Leerdam laat zich gaan in Miami

Op haar Instagram plaatste Jutta een foto dat ze op het vliegveld in Nederland was en dat ze naar Miami ging. Daarna verscheen in haar story een kiekje van de dame in een gescheurde broek waarbij ze met haar koffer richting de grond zakt. Verder krijgen haar volgers geen informatie. Het is wel bekend dat Jutta op vakantie is met een vriendin. Haar schaatsseizoen is afgelopen. Het was erg succesvol, ze is in vijftien 1000 meter races begonnen en heeft ze allemaal gewonnen. Ze is dus ook wereldkampioen op de afstand geworden. Al met al valt er veel te vieren op vakantie en aan de foto te zien is Jutta dat ook aan het doen op vakantie.

Is Jutta Leerdam in Miami voor de liefde?

Juicechannel geeft op Instagram aan dat zij denken dat Jutta Leerdam om een andere reden in Miami is. Afgelopen zomer ging haar relatie met Koen Verweij uit. De twee schaatsers waren vijf jaar samen en hadden samen een schaatsploeg opgericht, maar gingen toch uit elkaar. Koen is 9 jaar ouder dan Jutta en de twee waren samen sinds Jutta 18 was. Toch gaf Jutta meteeen al aan dat ze niet lang alleen wilde blijven. Ze vond dat niet bij zichzelf passen. Toch heeft ze dit hele schaatsseizoen doorgebracht zonder vriend.

Nu is ze dus vertrokken naar Miami en dat vond Juicechannel opvallend omdat Jake Paul daar momenteel ook is. De twee zijn elkaar onlangs gaan volgen op Instagram, wat opvallend is omdat Jake niet heel veel vrouwen volgt. De bokser is sinds een paar maanden ook single. Wat de twee ook gemeen hebben is dat zij beide professioneel sporten en daarnaast mediapersoonlijkheden zijn. Ze houden naast hun sportcarrières goede sociale media accounts erop na. Jake Paul is wel iets bekender dan Jutta, hij heeft 22 miljoen volgers, tegenover de 4 miljoen van Jutta. Dit komt ook deels omdat Jake eerst Youtuber was en daarna pas ging boksen. Jutta was schaatsster die daarna ook Influencer werd. Een ander verschil tussen de twee is dat Jutta meer bekend staat als de perfecte schoondochter en Jake niet zo een goede reputatie heeft. Zo is hij meermaals vervolgd.

Het influencerleven van Jutta Leerdam

De 24-jarige Jutta Leerdam is schaatsster, wat betekend dat ze alleen in het winterseizoen wedstrijden heeft. Op haar Instagram is te zien dat ze dan niets anders doet dan schaatsen. In de zomer heeft de blondine meer tijd voor andere dingen. Naast dat ze op vakantie gaat, geeft Jutta ook meer interviews en doet ze vaker fotoshoots. Ook worden meer samenwerkingen op haar Instagram verwacht, want die waren er de afgelopen maanden weinig. Veel van haar volgers vinden het leuk om Jutta in andere kleding dan een schaatspak te zien. Hier komen ook vaak veel positieve reacties op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!