Foto: Jutta Leerdam en Jake Paul gaan stapje te ver tijdens boswandeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is momenteel enorm verliefd op haar vriendje Jake Paul. En tijdens een boswandeling laat ze dat goed zien. 

De liefde spat eraf bij Jutta Leerdam

De aantrekkelijke schaatsster heeft alweer even met de Amerikaanse YouTuber en boxer Jake Paul. En het stelletje lijkt ontzettend gelukkig met elkaar te zijn aan alle beelden te zien. Ze verdelen hun tijd tussen Amerika en Nederland. En zo te zien gaat dat eigenlijk heel erg goed. Maar ze willen hun liefde ook een beetje vereeuwigen. En daarvoor zijn ze met zijn tweetjes het bos in gegaan. De aantrekkelijke blondine en haar vriendje hebben daar heel en romantisch hun initialen in een boom gezet. Die zal nu nog jaren herinneren aan de liefde tussen Jake en Jutta. Veel mensen vinden het lief wat het stelletje doet, maar veel mensen in de reacties zijn ook boos, want Jake takelt een boom toe met zijn sleutel. Het levert dus een hoop verdeelde meningen op. Bekijk de romantische foto’s in ieder geval hier!

Lees ook: Foto: Jake Paul duikt met hoofd tussen de benen van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam doet veel bijzondere uitstapjes met Jake

De knappe blondine zorgt er goed voor dat de momenten dat Jake Paul in Nederland is, extra speciaal zijn. Zo neemt de knappe schaatsster haar vriendje overal mee naartoe. Als je dus goed oplet kan je zomaar Jake Paul op straat zien lopen. En dat blijft toch wel een beetje bijzonder om te bedenken. Natuurlijk zorgt Jutta ervoor dat de twee liefjes genoeg te doen hebben, behalve elkaar natuurlijk. En de foto’s van hun leuke uitjes worden altijd gedeeld op Instagram. Zo gingen ze laatst een stukje varen met elkaar. De volgers van zowel Jutta als Jake vinden het stel erg goed bij elkaar passen en wensen hen het allerbeste toe. En dat zie je niet vaak. Het gaat ook al erg lang heel erg goed tussen Jake en Jutta. Dat had van tevoren niemand echt zien aankomen. Jutta Leerdam is in ieder geval erg gelukkig momenteel.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam daagt Jake Paul uit met dansje in strak broekje

Jutta Leerdam maakt zich graag erg mooi voor Jake Paul

Natuurlijk moet je als stelletje de spanning er een beetje in houden. En dat doet Jutta Leerdam wel erg goed. Zo plaatst ze speciaal voor Jake af en toe een hete foto als hij er niet is om te zorgen dat hij zo snel mogelijk weer bij haar zal zijn. En daar zijn haar volgers ook nog eens heel erg blij mee, want die kunnen gewoon meegenieten wanneer Jutta zo’n foto deelt. Vaak heeft Jutta op die foto’s een extra bijzonder pakje aan. Op deze bijzondere foto bijvoorbeeld draagt Jutta een zwart jurkje waar haar geweldig in uit komt. De aantrekkelijke blondine weet heel erg goed hoe ze haar volgers moet verwennen met de meest heerlijke kiekjes. En daar zijn ze Jutta natuurlijk heel erg  dankbaar voor. De knappe schaatsster blijft voorlopig dan ook doorgaan met het delen van mooie foto’s van haar .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.