Foto: Jutta Leerdam deelt spetterende hoogtepuntjes met Jake Paul na zware trip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een emotionele week achter de rug. Gelukkig helpen deze momentjes haar erdoorheen. 

Het was een emotionele week voor Jutta Leerdam, die haar slepende blessure onthulde aan de buitenwereld. Tijdens de wereldbekerwedstrijden in Salt Lake City reed Jutta niet de beste tijd, en dus was het moment daar om te onthullen dat het niet zo goed gaat met de blonde schaatsster. Gelukkig was Jake Paul, haar vriendje, in de buurt om haar een beetje te kunnen troosten. De Amerikaanse YouTuber en bokser kon zijn vriendin in de dagen na de wedstrijden een aantal mooie plekjes laten zien en hij was even extra lief voor haar. Zo had de trip naar Amerika toch nog een hoop hoogtepuntjes, die Jutta vanzelfsprekend op Instagram deelde.

Lees ook: Foto: Jake Paul deelt dampende bedselfie met Jutta Leerdam na enorme tegenvaller

Jutta Leerdam springt op Jake Paul in charmant moment

De tortelduifjes zijn helemaal gek op elkaar, maar ook wel gewoon een beetje gek. Dat merk je soms wel aan bepaalde foto’s die ze van en met elkaar delen. Zo vond Jutta het een goed idee op het plaatjes hierboven om Jake Paul te bespringen. En dat pakte gelukkig uit zoals ze had verwacht. Je ziet ook dat Jutta en Jake ontzettend veel plezier met elkaar hebben. De liefde spat er vanaf. Ondanks haar blessure en tegenvallende resultaten weet Jutta nog steeds een mooie trip over te houden. Dat komt vooral door haar lieve momentjes met Jake Paul. De bokser vindt het allemaal best. Zolang hij zijn Jutta maar kan zien lachen is zijn dag al weer helemaal goed. En aan het lachen krijgt Jake haar zeker aan de foto te zien.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam gooit haar lippen in de strijd om Jake Paul af te leiden

Jutta Leerdam plaatst onherkenbare foto

Natuurlijk moest Jutta ook even een selfie maken. En daarvoor zette ze de grootste bril op haar hoofd die ze maar kon vinden. Je moet nu twee keer kijken als je Jutta in één keer wilt herkennen. Maar toch staat de bril haar wel aardig. De blondine wist met haar mooie bril een leuke foto neer te zetten voor haar fans. Die zijn allemaal erg blij om Jutta weer een beetje blij te zien na het nieuws van haar blessure. Gelukkig gaat het allemaal relatief goed met de mooie schaatsster.

Jake Paul raakt vermoeid van Jutta Leerdam

Natuurlijk doet Jake Paul alles voor zijn lieve blondine, maar dat neemt niet weg dat hij soms een beetje uitgeput raakt. Hij moest er deze week natuurlijk even extra zijn voor zijn Jutta. Je kan het ook zien aan de blik die hij heeft. Jake zou het niet erg vinden om even een minuutje te gaan zitten. Toch zet hij door om ervoor te zorgen dat Jutta Leerdam een mooie dag heeft. Dat is nog eens een heer! Geen wonder dat Jutta zo dol is op de Amerikaan. Zo werd de week van Jutta Leerdam in Amerika toch nog een mooi reisje. Misschien ging het sportief wat minder, maar dat maakte het niet minder bijzonder.

Meer zien van Jutta Leerdam kan natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Jutta Leerdam, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer moois staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...