Foto: Jutta Leerdam bewijst dat haar eigen achterwerk strakste ooit is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam bezoekt haar eigen beeld in Madame Tussaud en bewijst gelijk dat een veelbesproken gerucht helemaal niet waar is.

Knappe schaatsster Jutta Leerdam bekijkt zichzelf als nooit tevoren

Jutta Leerdam is de enige Nederlandse vrouwelijke sporter die tot nu toe een beeld heeft gekregen in Madame Tussaud. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen is nog een beetje een gok, maar het was wel een hele beleving. Jutta mocht zelf haar beeld even bezoeken en dat ging natuurlijk weer gepaard met een heleboel foto’s en video’s. Jutta bekeek zichzelf van alle kanten. Zo kon ze gelijk zien hoe ze er uit zag in haar ontzettend strakke schaatspakje. Jutta krijgt daar altijd opmerkingen over dat ze er in haar sporterspakje zo goed uit ziet. Wel merken mensen op dat het beeld van Jutta beter bedeeld lijkt te zijn dan de sporter zelf. Maar of dat ook zo is, bewijst Jutta even later.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam gunt Jake Paul perfect uitzicht op haar magistrale achterzijde

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta bewijst dat ze zelf nog steeds de mooiste achterkant heeft

De afgelopen dagen hebben mensen zich flink zorgen lopen maken over het feit dat Jutta haar Madame Tussauds-beeld beter bedeeld was dan Jutta zelf. Zo’n gerucht mocht natuurlijk niet te lang rondzweven in de wereld. Met deze foto lijkt Jutta te willen zeggen dat de ‘real deal’ nog steeds het allermooist is. Jutta heeft absoluut een prachtige achterkant te pakken. Op haar mooie foto weet ze dat zeker te verkopen. De zeer aantrekkelijke schaatsster heeft een pose aangenomen waarmee ze er bijzonder goed uit ziet. De zeer verleidelijke blondine weet weer haar volgers te verrassen met haar bijzondere plaatje.

Lees ook: Eindelijk: Jutta Leerdam deelt weer intieme privé-foto’s met Jake Paul

Jutta Leerdam heeft een heerlijk strak pakje aangetrokken

De knappe sporter is nog steeds flink aan het trainen. Ze moet het hele jaar niet alleen zichzelf in vorm houden, maar ook steeds beter en sneller te worden om haar competitie een stap voor te zijn. En dat is niet altijd even makkelijk. Vandaar dat Jutta op trainingskampen gaat om zichzelf helemaal in vorm te krijgen. Met haar flinke trainingen weet Jutta zich bovenaan de schaatswereld te houden. Het voordeel van al dat sporten is dat het gebeurd in de meest uitzonderlijke sportpakjes. Die staan altijd prachtig op het lichaam van Jutta Leerdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta erg blij met haar dubbel

De knappe schaatsster is zeer tevreden over haar dubbel in Madame Tussaud. Natuurlijk ziet ze er zelf vele malen mooier uit dan het wassenbeeld, maar toch vindt Jutta het een hele eer om daar in het gebouw te mogen staan. Iedereen die het beeldenmuseum bezoekt kan nu dus op de foto met de knappe blondine. En er zijn ongetwijfeld een hoop Amerikanen die met de knappe vriendin van Jake Paul op de foto willen. Een goede zet dus van Madame Tussaud.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?