Foto: Jutta Leerdam bewijst dat haar eigen achterwerk strakste ooit is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam bezoekt haar eigen beeld in Madame Tussaud en bewijst gelijk dat een veelbesproken gerucht helemaal niet waar is.

Knappe schaatsster Jutta Leerdam bekijkt zichzelf als nooit tevoren

Jutta Leerdam is de enige Nederlandse vrouwelijke sporter die tot nu toe een beeld heeft gekregen in Madame Tussaud. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen is nog een beetje een gok, maar het was wel een hele beleving. Jutta mocht zelf haar beeld even bezoeken en dat ging natuurlijk weer gepaard met een heleboel foto’s en video’s. Jutta bekeek zichzelf van alle kanten. Zo kon ze gelijk zien hoe ze er uit zag in haar ontzettend strakke schaatspakje. Jutta krijgt daar altijd opmerkingen over dat ze er in haar sporterspakje zo goed uit ziet. Wel merken mensen op dat het beeld van Jutta beter bedeeld lijkt te zijn dan de sporter zelf. Maar of dat ook zo is, bewijst Jutta even later.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam gunt Jake Paul perfect uitzicht op haar magistrale achterzijde
Jutta bewijst dat ze zelf nog steeds de mooiste achterkant heeft

De afgelopen dagen hebben mensen zich flink zorgen lopen maken over het feit dat Jutta haar Madame Tussauds-beeld beter bedeeld was dan Jutta zelf. Zo’n gerucht mocht natuurlijk niet te lang rondzweven in de wereld. Met deze foto lijkt Jutta te willen zeggen dat de ‘real deal’ nog steeds het allermooist is. Jutta heeft absoluut een prachtige achterkant te pakken. Op haar mooie foto weet ze dat zeker te verkopen. De zeer aantrekkelijke schaatsster heeft een pose aangenomen waarmee ze er bijzonder goed uit ziet. De zeer verleidelijke blondine weet weer haar volgers te verrassen met haar bijzondere plaatje.

Lees ook: Eindelijk: Jutta Leerdam deelt weer privé-foto’s met Jake Paul

Jutta Leerdam heeft een heerlijk strak pakje aangetrokken

De knappe sporter is nog steeds flink aan het trainen. Ze moet het hele jaar niet alleen zichzelf in vorm houden, maar ook steeds beter en sneller te worden om haar competitie een stap voor te zijn. En dat is niet altijd even makkelijk. Vandaar dat Jutta op trainingskampen gaat om zichzelf helemaal in vorm te krijgen. Met haar flinke trainingen weet Jutta zich bovenaan de schaatswereld te houden. Het voordeel van al dat sporten is dat het gebeurd in de meest uitzonderlijke sportpakjes. Die staan altijd prachtig op het van Jutta Leerdam.
Jutta erg blij met haar dubbel

De knappe schaatsster is zeer tevreden over haar dubbel in Madame Tussaud. Natuurlijk ziet ze er zelf vele malen mooier uit dan het wassenbeeld, maar toch vindt Jutta het een hele eer om daar in het gebouw te mogen staan. Iedereen die het beeldenmuseum bezoekt kan nu dus op de foto met de knappe blondine. En er zijn ongetwijfeld een hoop Amerikanen die met de knappe vriendin van Jake Paul op de foto willen. Een goede zet dus van Madame Tussaud.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!