Foto: Joy Bosz laat jurkje van haar lijf zakken in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

BeautyNezz, oftewel: Joy Bosz heeft zich even een paar dagen teruggetrokken. Nu ze weer terug is, pakt ze haar kans tot het verleiden van haar cameraman.

Joy Bosz is een prachtige meid. Je kunt haar kennen van haar YouTubekanaal BeautyNezz. Daar plaatst ze allerlei ‘get ready with me’ video’s, vlogs, interviews en ander soort video’s die vooral meisjes interesseren. Naast YouTube is Joy ook erg actief op Instagram… tenminste… meestal is Joy best actief op haar sociale media, maar de afgelopen dagen was ze even afwezig. Waarom? Dat legt ze haarfijn uit met een hele verleidelijke foto.

Joy Bosz laat zich kieken in afgezakt jurkje

YouTuber zijn was voor een hele lange tijd onderdeel van het leven van Joy. Dat heeft ze zo’n zes á zeven jaar gedaan. Twee jaar geleden werd ze er niet meer gelukkig van en stopte ze er ook mee. Ze had geen inspiratie meer en zat niet lekker in haar vel. Dat was een grote teleurstelling voor veel van haar volgers. De blondine heeft namelijk een ruime half miljoen abonnees op haar YouTubekanaal. Eind vorig jaar besloot ze tóch weer om haar volgers blij te maken en kwam ze terug op YouTube waar ze weer heel veel van dezelfde soort content plaatst als dat ze twee jaar geleden ook al deed. In de tussentijd heeft ze een flinke aanhang opgebouwd op haar Instagram pagina. Daar heeft ze, net als op haar YouTubekanaal, een kleine half miljoen volgers. Dat verbaast ons helemaal niks, want wanneer we haar foto’s bekijken, zien we een prachtige jongedame met een mooi gezichtje én een lekker lijf.

Dat lijf gooit Joy dan ook regelmatig in de strijd. Onlangs plaatste ze een foto op haar sociale media waarin ze een zwart jurkje met een split en een zwarte hoed draagt. De eerste foto is nog erg onschuldig en schattig. Bij de derde slide wordt het al wat uitdagender. Daar zit ze namelijk met haar benen over elkaar en haar borst naar de camera gedraaid. De jurk lijkt langzaam van haar schoot af te glijden en haar meloenen rollen bijna uit de laag uitgesneden hals. Wat een heerlijke foto! Waarom ze nou een paar dagen afwezig is geweest? Ze heeft haar kamer helemaal verbouwd samen met haar moeder. Dat kost natuurlijk wel even wat tijd. Haar volgers zijn blij dat ze weer terug is!
Joy Bosz blikt terug met mode uit het jaar 2000

Geschiedenis herhaalt zich. Dat hoor je mensen zo vaak zeggen. Het is dan ook écht waar en ook voor modetrends. Zo was het in 2000 tot 2010 heel hip om een lage broek en een kort shirtje te dragen met een opgemaakt gezicht en je haar in een paardenstaart óf door de war met een pony. Joy besluit om die modetrend helemaal opnieuw te bezoeken, want momenteel schiet die kledingstijl weer omhoog op de lijsten. Ze draagt een lage, zilveren broek met daar bovenop een strak, zachtroze croptopje. Ze heeft haar haar strak naar achter en heeft zich mooi opgemaakt. Deze look staat je fan-tas-tisch, Joy!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!