Foto: Jordan Henderson neemt deze blonde voetbalvrouw mee naar Amsterdam na historische Ajax-transfer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Na zijn historische transfer naar Ajax, neemt Jordan Henderson zijn hele gezin mee naar Amsterdam, inclusief zijn prachtige vrouw Rebecca. 

Jordan Henderson staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Maar wat weinig mensen weten is dat de voetballer naast het veld nog een ontzettend mooie vrouw op hem heeft wachten. Zijn vrouw, Rebecca Burnett, wil niet graag in de schijnwerpers staan. En gelijk heeft ze, want een voetbalvrouw krijgt altijd bijzondere aandacht van de fans van haar man. Maar om de nieuwsgierigheid een beetje weg te nemen, kan je nu kennis maken met de vrouw van de voetballer.

Rebecca Burnett laat zich maar weinig zien

Rebecca Burnett is een blonde schone die zelden in de media verschijnt. Het lijkt haar allemaal maar koud te laten. Haar Instagram-account staat ook op privé en ze geeft er de voorkeur aan om anoniem te leven. Daarom is er ook niet heel erg veel bekend van de vrouw van Jordan Henderson. Maar hieronder kan je toch een beetje zien hoe ze er uit ziet. Het gaat om de dame aan de linkerkant.

Jordan Henderson haast zich naar zwangere vrouw

In 2015 was de geboorte van hun tweede kindje, maar Jordan moest ook de halve finale van de bekerwedstrijd spelen in Wembley stadion. Na de geboorte van zijn dochter haastte hij zich om de wedstrijd mee te pakken. Zo wist hij toch nog beide zaken mee te maken. En zijn vrouw is nog altijd bij hem, dus zijn toewijding aan sport is in ieder geval geen belemmering in hun relatie. Bekijk hier meer foto’s van de vrouw van Jordan Henderson!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!