Foto: Jordan Henderson neemt deze blonde voetbalvrouw mee naar Amsterdam na historische Ajax-transfer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Na zijn historische transfer naar Ajax, neemt Jordan Henderson zijn hele gezin mee naar Amsterdam, inclusief zijn prachtige vrouw Rebecca. 

Jordan Henderson staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Maar wat weinig mensen weten is dat de voetballer naast het veld nog een ontzettend mooie vrouw op hem heeft wachten. Zijn vrouw, Rebecca Burnett, wil niet graag in de schijnwerpers staan. En gelijk heeft ze, want een voetbalvrouw krijgt altijd bijzondere aandacht van de fans van haar man. Maar om de nieuwsgierigheid een beetje weg te nemen, kan je nu kennis maken met de vrouw van de voetballer.

Rebecca Burnett laat zich maar weinig zien

Rebecca Burnett is een blonde schone die zelden in de media verschijnt. Het lijkt haar allemaal maar koud te laten. Haar Instagram-account staat ook op privé en ze geeft er de voorkeur aan om anoniem te leven. Daarom is er ook niet heel erg veel bekend van de vrouw van Jordan Henderson. Maar hieronder kan je toch een beetje zien hoe ze er uit ziet. Het gaat om de dame aan de linkerkant.

Jordan Henderson haast zich naar zwangere vrouw

In 2015 was de geboorte van hun tweede kindje, maar Jordan moest ook de halve finale van de bekerwedstrijd spelen in Wembley stadion. Na de geboorte van zijn dochter haastte hij zich om de wedstrijd mee te pakken. Zo wist hij toch nog beide zaken mee te maken. En zijn vrouw is nog altijd bij hem, dus zijn toewijding aan sport is in ieder geval geen belemmering in hun relatie. Bekijk hier meer foto’s van de vrouw van Jordan Henderson!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.