Foto: Johan Derksen loopt weg met tafeldame Dilan Yesilgöz bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zelden is het zo duidelijk dat twee mensen bij elkaar horen. Johan Derksen lijkt met Dilan Yesilgöz de ideale match gevonden te hebben!

De naam van minister Dilan Yesilgöz was onlangs terug te vinden in elke krantenkop vanwege haar gedurfde uitspraken. Iemand die dat soort uitspraken altijd kan waarderen is Johan Derksen.

Dilan Yesilgöz en Johan Derksen samen tegen woke-beweging

Johan Derksen houdt altijd wel van mensen met een uitgesproken en onderbouwde mening. Maar als iemand dan ook nog eens dezelfde dingen vindt als de bromsnor is hij niet meer te houden! Daarom weten wij zeker dat het tussen Dilan Yesilgöz en Johan Derksen wel goed gaat komen. De minister van veiligheid en justitie kwam namelijk met gedurfde uitspraken over de woke-beweging. Ze vindt de beweging een probleem voor de samenleving. Volgers van de beweging bepalen volgens de minister namelijk wie wel of niet deugt, waarmee ze mensen uitsluiten. Johan Derksen is ook openlijk tegenstander van de woke-beweging. Daarom is Yesilgöz uitgenodigd voor Vandaag Inside. Online kan de ‘anti-woke-beweging’ van de twee op veel steun rekenen.

Dilan Yesilgöz met Johan Derksen bij Vandaag Inside

Johan Derksen laat het er niet bij zitten. Na de uitspraken over de woke-beweging weet het gezicht van Vandaag Inside dat hij het met Dilan Yesilgöz niet mis moet laten lopen. Daarom schakelt hij snel en sluit Dilan Yesilgöz aan bij de uitzending van Vandaag Inside. Ongetwijfeld zal het veel gaan over de uitspraken van de minister over de woke-beweging, maar daarnaast zal ook de rest van haar speech aan bod komen. Hierin komen onder andere de strijd met drugscriminelen en terroristische aanslagen aan bod. Het zal voor Dilan Yesilgöz de eerste keer zijn dat ze aanschuift bij Vandaag Inside. Het zal daarom even wennen zijn voor de minister, die normaal in een iets serieuzere omgeving discussieert.

Johan Derksen fel in discussie met Angela de Jong

Wanneer Johan Derksen het niet eens is met iemand, is hij de eerste die daarover zijn mond open zal trekken. Dat bleek maar weer toen Angela de Jong kritiek uitte op John de Mol. Johan vond dat het bekritiseren van John de Mol een obsessie van Angela begon te worden. Angela vond op haar beurt dat juist Johan een obsessie had met haar column als ze over John de Mol schreef. Het ging hard tegen hard tussenbeide. Johan noemde de column die Angela schrijft ‘k*tstukjes’ en leek steeds minder goed weerwoord te kunnen bieden aan de argumenten van Angela de Jong.  Op Twitter lijkt het oordeel over de discussie duidelijk te zijn. Waar de bromsnor normaal gesproken op veel bijval van zijn fans kan rekenen, waren ze dit keer ver te zoeken. Juist Angela de Jong krijgt veel steun en complimenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.