Foto: Jinek begint nieuwe seizoen met pijnlijke misser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het talkshow-programma Jinek is weer op tv! Daar zijn niet alleen de kijkers erg blij mee, maar ook de mensen achter de schermen kunnen hun enthousiasme moeilijk in bedwang houden. Dat zou kunnen verklaren dat dit gênante foutje er op het moment suprême insloop…

Ireen Wüst of Irene Schouten te gast bij Jinek

Jinek trapt af met indrukwekkende gasten. Niet alleen Mark Rutte schuift aan, maar ook schaatskampioenen Irene Schouten en Kjeld Nuis. Blijkbaar was het productieteam ook erg blij met het feit dat ze deze gasten hadden gestrikt voor de eerste aflevering. Er werd héél snel een bericht de wereld ingestuurd via Instagram om deze gasten bekend te maken. In hun snelheid kondigden ze niet Irene Schouten, maar ‘Irene Wüst’ aan! Da’s dubbel fout, aangezien Ireen nooit ‘Irene’ genoemd wordt, en bovendien helemaal niet komt! Ze hadden blijkbaar even moeite met het uit elkaar houden van deze schaatskampioenen. Een foutje zit in een klein hoekje, maar grote omroep RTL had het seizoen van Jinek waarschijnlijk liever anders online afgetrapt! Het bericht werd na een tijdje gelukkig weer verwijderd en verbeterd. 

Jinek

Lees ook: Bloedfanatieke Suzanne Schulting zwijgt over rivaal Irene Schouten: ‘niets mee te maken’

Jinek vervangt Beau op RTL 4

Eva Jinek is dus weer terug op tv met haar populaire talkshow Jinek. De presentatrice lost haar show om de drie maanden af aan collega Beau van Erven Dorens, die ook een eigen talkshow heeft genaamd Beau. Tijdens de eerste aflevering van Jinek zien we niet zomaar gasten. Naast Irene Schouten en Kjeld Nuis krijgt Eva Jinek ook nog hoog bezoek van niemand minder dan onze eigen minister-president Mark Rutte. Hij zit bij Jinek voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, maar heeft zich uiteraard ook voorbereid op moeilijke vragen van Eva. Zo is Jinek nou eenmaal!

Kritiek op Jinek

Eva Jinek kreeg eind vorig jaar al wat kritiek over zich heen. Zou zo zij een miljoenencontract hebben getekend bij RTL, maar ging wel maar parttime werken. Mensen vinden het niet eerlijk dat Eva Jinek zoveel geld verdient, terwijl haar programma steeds maar drie maanden te zien is. Wanneer ze net lekker op gang begint te komen geeft ze het stokje alweer door aan Beau of Humberto, die dan hun eigen talkshow voortzetten. Vinden mensen het oneerlijk, of zijn ze gewoon stiekem jaloers op het relatief comfortabele leven van de presentatrice?

Eva Jinek is razend enthousiast

Eva Jinek is heel enthousiast voor de start van een nieuw seizoen Jinek. Dit niet alleen omdat ze het zo leuk vindt om het programma te presenteren en om op de tv te zijn, ook omdat er eindelijk weer publiek bij de uitzendingen aanwezig mag zijn. Eva laat weten op haar Instagram dat ze hierdoor heel enthousiast is en dat ze niet kan wachten op de eerste uitzending. ”Maandag mag ik weer! En ein-de-lijk weer met jullie erbij! Er gaat namelijk niets boven een stampvolle studio vol mensen die met me mee luisteren naar de gasten, de adem in houden, lachen, zuchten, ontroerd raken, joelen en klappen”. Duidelijk is dus dat Eva razend enthousiast is om haar programma eindelijk weer te mogen presenteren. Ook de volgers van Eva Jinek lijken enthousiast; ”Beau is leuk en gezellig, maar Eva, jij bent van hoger niveau en gaat meer de diepte in, heel welkom!”, ”Heel fijn ik verheug mij erop!”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.