Foto: Jildou Hoekstra (20) is misschien wel de knapste schaatsster die nog niemand kent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jildou Hoekstra is een klein beetje een verborgen talent. nog maar weinig mensen weten van deze hele leuke schaatsster af.

Tijd om daar maar eens verandering in te brengen. Want Jildou Hoekstra is absoluut de moeite waard om eens even beter in te duiken. De leuke blondine doet absoluut niet onder voor meer bekende schaatssters. Dat geldt zowel voor haar prestaties op het ijs, als voor de leuke foto’s die ze daarnaast nog maakt. Jildou weet wel erg goed hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden met allemaal mooie kiekjes. En daar worden haar fans zeer gelukkig van. Die smullen van al die leuke beelden.

Een beetje achtergrond over Jildou Hoekstra

Schaatsster Jildou Hoekstra is afkomstig uit het Friese Jislum. Ze werd daar geboren op 2 oktober 2003 en dat maakt de leuke schaatsster alweer 20 jaar. Nog niet iedereen is bekend met de leuke schaatsster, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Jildou haar schaatscarrière kent al enkele grote successen. In 2022 won ze een gouden medaille voor de teamsprint tijdens het WK schaatsen voor junioren. De wereldtitel betekende een keerpunt in de loopbaan van de jonge schaatsster. Eerder behaalde ze een vijfde plaats op de 500 meter en een tiende plaats op de 1.000 meter. Haar doorzettingsvermogen en talent tonen duidelijk aan dat ze een veelbelovende schaatsster is.

Jildou Hoekstra keert weer terug na lange periode zonder schaatsen

De blondine had lange tijd last van schildklierproblemen. Daardoor kon ze geruime tijd niet op het ijs haar kunsten laten zien. Maanden kon ze hierdoor niet trainen. Toch lijkt ze nu vastbesloten om haar plek bovenaan de schaatswereld nu voor eens en voor altijd vast te stellen. Jildou laat zich door niets en niemand meer tegenhouden.

Ook op de foto valt Jildou Hoekstra enorm op

Naast haar sportieve prestaties valt Jildou Hoekstra ook op vanwege haar opvallende verschijning. Haar mooie lach en blonde haren hebben haar een nieuwe groep fans opgeleverd. Die vinden het altijd leuk als de blondine een nieuwe foto op haar Instagram zet. Blonde schaatssters lijkt een beetje een cliché te worden, maar het blijft wel ontzettend leuk om naar te kijken. Buiten de schaatsbaan zorgt ze ervoor dat haar fans meer dan genoeg mooie plaatjes te zien krijgen.

Jildou Hoekstra blijft ten alle tijden een sportieve dame

De mooie blondine is altijd wel bezig met sport. Zelfs als ze niet op het ijs staat, dan is ze vaak bezig met trainen of op een andere manier bezig met bewegen. Fietsen vindt ze dan, net als een hoop andere schaatssters trouwens, ook mega interessant. In een strak fietspakje gaat ze de straat over. Het laat maar weer zien dat de blondine van een hoop markten thuis is. Ze heeft helemaal haar schaatsen niet nodig om sportief bezig te zijn. Maar zelfs als ze niet aan het schaatsen is, probeert Jildou er wel op haar best uit te zien. Haar fietspakje is net wat anders dan haar schaatspakje, maar alsnog ziet het er perfect uit. Het laat mooi alle vormen van Jildou zien.

Meer zien van Jildou Hoekstra doe je op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Jildou Hoekstra, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de schaatsster nog veel meer mooie plaatjes staan. En die deelt ze natuurlijk graag met haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.