Foto: Jessie Jazz Vuijk opgelucht na delen enorm geheim over dubbelleven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk heeft online een enorm geheim gedeeld dat ze kwijt moest. Ze zei dat haar geheim leidde tot een dubbelleven. Zelfs haar vriend, presentator Kaj Gorgels, wist de details van haar tweede realiteit niet.

Stiekem dubbelleven Jessie Jazz Vuijk eindelijk beëindigd

Jessie Jazz Vuijk plaatste in haar story een foto van zichzelf in haar slaapkamer. Daarbij schreef ze “Ik ben zo blij dat ik het kan delen –  het voelde als een soort dubbel leven! Want jeetje wat kwam er veel los”. Op de foto lijkt de blondine ook erg blij. Het geheim had ze in een filmpje op haar Instagram gezet. Ze plaatste daar een filmpje van haarzelf met haar vriend Kaj Gorgels. De twee waren te zien in verschillende shots. Het waren allemaal korte clips van momenten uit hun relatie. Het eindigde met een echo. Jessie Jazz is namelijk zwanger. Ze is het eerste trimester voorbij en is erg blij dat ze het nu mag delen.

Krijgt Jessie Jazz Vuijk een Nepo-baby?

In Amerika bestaat er momenteel veel ophef over Nepo-baby’s. Dit zijn mensen die meer succes hebben in hun carrière omdat hun ouders bekend zijn. Dit zal bij het kindje van Jessie Jazz en Kaj ook het geval worden, zeker als het kind de entertainment wereld in wil. De twee zijn sinds december 2018 samen. Jessie Jazz is een 28 jarig model en YouTuber. Acht jaar geleden werd ze verkozen tot Miss Nederland. In datzelfde jaar ging Kaj online programma’s voor onder andere Veronica presenteren. Hij kwam daarvoor in aanmerking omdat zijn eigen YouTube kanaal erg populair werd. Een paar jaar later werd Kaj erg bekend door zijn deelname aan Expeditie Robinson. Vervolgens mocht hij ook voor de televisie gaan presenteren. Hij staat nu vooral bekend als presentator van Temptation Island. Dat doet hij samen met Monica Geuze, ook iemand die oorspronkelijk van YouTube afkomt. Naast dat zij het programma presenteren, hebben Monica en Kaj ook een podcast samen.

Jessie Jazz Vuijk blijft ondanks zwangerschap gewoon werken

Op de foto die Jessie Jazz Vuijk plaatste was al een klein buikje te zien. Dat betekent dat ze dus minder modellen werk zal kunnen doen de komende tijd. Natuurlijk is er zwangerschapskleding die ze kan dragen, maar verder zijn er weinig klussen voor haar in de modellenwereld. Gelukkig kan ze nog wel door met haar YouTubekanaal en haar influencer activiteiten. Daarnaast heeft Jessie ook nog een bedrijf SheFlore, waarbij ze vrouwen helpt en trainingen geeft. Ook heeft het bedrijf live evenementen voor alle deelnemers om samen te komen. Wat daar precies gebeurt is een beetje vaag, het heeft iets te maken met astrologie en vorige levens in combinatie met pijn die vrouwen ervaren in hun leven. Toch heeft het Instagram account van het bedrijf 30 duizend volgers.

Miskraam Jessie Jazz Vuijk

Eerder heeft Jessie Jazz een miskraam gehad. Ze is er open over in de media dat ze het daar erg zwaar mee heeft gehad. Toch zegt ze er zelf over dat alle slechte dingen die je overkomt beloond worden met iets goeds. Hopelijk leidt deze zwangerschap tot die beloning!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!