Foto: Jessie Jazz Vuijk laat rondingen zien in doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk heeft al flink wat mooie foto’s gemaakt in haar leven, maar zo mooi als op dit plaatje zag je haar nog nooit.

Prachtige influencer laat geweldige rondingen zien

De knappe Jessie Jazz Vuijk laat haar geweldige rondingen zien op haar nieuwste foto. De knappe influencer heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft besloten om een aantal zeer vermakelijke foto’s te plaatsen. En daarop kan je haar beste rondingen erg goed aanschouwen. Jessie maakt er geen geheim van wat ze in haar topje heeft zitten. Dat mag de hele wereld met trots weten. Je kan het eigenlijk alleen maar eens zijn met de prachtige dame. Want als je er zo goed uit ziet als Jessie, dan wil je dat toch delen met de wereld. Zo maak je de mensen om je heen namelijk ook een beetje vrolijker.

Lees ook: Foto: Uitgelaten Jessie Jazz Vuijk poseert in loszittend jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk heeft leuke plaatjes voor haar volgers

De zeer knappe influencer heeft altijd erg spannende plaatjes klaar voor haar volgers. Die kunnen dan ook niet wachten tot ze weer een nieuwe foto van Jessie mogen bekijken. De foto’s van deze knappe dame zijn altijd om van te smullen. Dat merk je ook wel als je naar het bovenstaande plaatje kijkt. Jessie ziet er op dat plaatje echt verrukkelijk uit. Je zou bijna gek moeten zijn als je het daar niet mee eens bent. Haar doorzichtige jurkje helpt natuurlijk ook gewoon goed. Die zorgt er namelijk voor dat Jessie er veel beter uit komt te zien, of ja, in ieder geval een stukje spannender. En dat vindt de knappe blondine natuurlijk ook niet zo erg.

De verleidelijke kant van Jesse Jazz Vuijk

Deze spannende blondine doet er van alles aan om ervoor te zorgen dat haar volgers haar nog net even een stukje leuker gaan vinden. En dat gaat haar allemaal best goed af. Hoewel ze het nog redelijk beschaafd houdt op het plaatje hierboven maakt Jessie er geen geheim van dat ze een verschrikkelijk knap lichaam heeft. En haar volgers vinden dat ook. Vandaar dat de foto van Jessie overladen wordt met allerlei complimentjes. De blondine krijgt de ene na de andere lofzang binnen. En dat allemaal omdat ze even een beetje verleidelijk zichzelf liet zien. Aan die positieve aandacht kan Jessie wel wennen. En dus blijft ze voorlopig nog wel leuke foto’s maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk is vermoeid na lange dag

Aan het einde van een lange dag is er niks beters dan even in bed te liggen en jezelf lekker te laten ontspannen. Dat is dan ook precies wat Jessie aan het doen is. En de beste manier voor haar om te ontspannen is met een boek in haar handen. De blondine komt languit in haar comfortabele bedje weer helemaal bij van een dag verleidelijke foto’s maken van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.