Foto: Jennifer Ewbank laat bovenstukje van haar lijf trekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het bovenstukje van de zwemkleding van Jennifer Ewbank wordt ineens beestachtig van haar lijf getrokken terwijl ze in het zwembad ligt.

Jennifer Ewbank verliest topje en legt het vast op camera

De naam Jennifer Ewbank is je misschien nog niet helemaal bekend. Deze prachtige vrouw is bekend geworden met haar deelname aan The Voice of Holland. Even later deed ze ook mee aan het programma Better Than Ever. Deze vrouw kan dus duidelijk goed zingen, maar daarnaast kan ze ook nog eens heel goed piano spelen, composeren én acteren. Het lijkt er dus op dat we de prachtige Jennifer Ewbank snel meer gaan zien op televisie en sociale media. Totaal onbekend is ze niet, want op haar Instagram heeft ze maar liefst 25,5 duizend volgers. Haar Instagram is dan ook een plek waar ze regelmatig updates plaatst over haar leven. Onlangs deelde ze weer een pittige foto op haar sociale media. Ze maakt een selfie, maar moet daarvoor handmatig haar zwemtopje omhoog houden, want als ze die loslaat, valt die van haar lijf. Dat is natuurlijk niet zomaar gebeurt. In het bijschrift vertelt ze hoe het bandje van haar topje kapot is gegaan: “Leuk zo’n hond. Totdat je gaat zwemmen en je hond bedacht had dat zonder topje ook een look is. Fijn zo’n doorgebeten bandje wanneer je in het zwembad staat.” Gelukkig heeft ze het discreet kunnen oplossen met een driedubbele knoop.
Jennifer Ewbank neemt beest onder de arm

Zoals je hierboven al even kon lezen, heeft Jennifer een hondje. Dat beestje heeft dus het bandje van haar zwemkleding doorgebeten. Dat klinkt misschien wel wat gek voor een gewone hond. De meeste volwassen honden, zullen dat niet zomaar doen. Het hondje van Jennifer is dan ook nog niet volwassen, maar een pup. Sinds een klein tijdje heeft Jennifer samen met haar gezin een nieuw gezinslid erbij: Tibby de puppy. Jennifer maakt, samen met Tibby een foto in de spiegel. Ze heeft het beestje onder de arm genomen en draagt een strak, geel outfitje om lekker in te kunnen relaxen. In het bijschrift staat een heel verhaal over hoe de naam ‘Tibby’ is ontstaan. Eerst heette het hondje Abbey, maar dat leek te veel op de naam van hun dochtertje. Toen noemde ze haar Alfie, maar dat vond hun dochtertje zielig, omdat het leek alsof ze de elfenoortjes van de pup uitlachte. “En daarna hadden we nog 2 namen die op de baby lijsten van mensen om ons heen staan dus die vielen ook af”, vertelt Jennifer. Helemaal onderaan schrijft ze nog op welke namen ze allemaal leuk vonden: “Beans, Izzy, Woody, Abbey, Birdy, Alfie, Lennon”. Uiteindelijk is het dus ‘Tibby’ of ‘Tibs’ geworden. Op de tweede slide is een superschattige foto van de puppy te zien! Van dat koppie móét je gewoon houden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!