Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

De knappe blondine, Sylvana IJsselmuiden, stond een aantal jaar geleden op nummer één bij FHM500. Ze was toen uitgeroepen als mooiste vrouw van Nederland. Sylvana is weer een jaartje ouder geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Aan haar schoonheid te zien, vallen de extra jaartjes nog zeker niet op!

Sylvana IJsselmuiden gaat heerlijk op en neer

Is er een betere plek om je verjaardag te vieren, dan in de club met je beste vrienden? Zo dacht Sylvana er ook over na. Sylvana IJsselmuiden zei “Ik ben dankbaar dat ik weer een jaartje ouder mag worden met de allerliefste, bijzonderste en leukste mensen om mij heen”. De prachtige blondine kon haar nieuwe levensjaar niet beter inluiden. Ze geeft zoveel om haar vrienden dat ze hen een lekkere traktatie laat uitzoeken. “En wie weet geeft ik misschien binnenkort wat weg”, laat Sylvana weten. In de club met allemaal leuke mensen om haar heen, gaat de knappe presentatrice helemaal los. Ze gaat heerlijk op en neer en geniet van alles wat er gebeurd. Met een lekker kort topje komen de aantrekkelijke vrouwelijke vormen van Sylvana ook goed uit de verf. Wie bij haar in de buurt stond, had de avond van zijn leven. Wat een heerlijke dame!
Sylvana IJsselmuiden in verleidelijk leer pakje naar awardshow

De meeste mensen kennen Sylvana IJsselmuiden door Dumpert. Dumpert is een mediawebsite waar mensen hun eigen filmpjes kunnen uploaden, maar waar ook video’s geproduceerd worden, bijvoorbeeld Dumpertreeten. In deze show rate Sylvana allemaal filmpjes, samen met haar collega Rene. Nu gingen ze samen naar de Website van het jaar awardshow en Sylvana moest daar op haar best verschijnen. Dit deed ze natuurlijk niet in een saai pakje of jurk. De knappe blondine ging helemaal op haar eigen manier richting de awardshow, in een verleidelijk leer pakje. Dit pakje gaat met een rits dicht, en zoals we Sylvana IJsselmuiden kennen deed ze die rits lekker ver open. Het publiek moet ook een beetje wat te genieten hebben. We geven Sylvana groot gelijk. De blonde presentatrice moet wel heel veel vertrouwen hebben gehad in de rits, want die kreeg het zwaar te verduren. Ze hoeft maar één keer goed in te ademen en het metalen hulpstuk springt open. Gelukkig ging het goed en zag Sylvana er tijdens de show prachtig uit.

Dankzij Dumpert haalt Sylvana IJsselmuiden award binnen

De prachtige presentatrice heeft zich niet helemaal voor niets opgemaakt. Ze heeft namelijk een prijs mee naar huis mogen nemen. Dumpert heeft de prijs voor populairste website gewonnen. De knappe blondine is enorm trots op de prijs. Met haar heerlijk zwart outfitje staat ze samen met de prijs op de foto, en met Rene, maar die moet je maar even wegdenken. Al heeft Dumpert niet de hoofdprijs gewonnen op het event, maar een prijs in de categorie communities, was het toch een geweldige avond. De prijs was een extra cadeautje voor Sylvana IJsselmuiden. Ze was deze dag ook jarig,  dus haar dag kon dus niet meer stuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.