Foto: Jan Roos van Roddelpraat verleidt stiekem jonge meisjes op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jan Roos schuwt sterke meningen absoluut niet als een BN’er iets doet wat volgens hem niet kan. Maar nu deze intieme gesprekken met jonge meisjes uitgelekt zijn kan hij zelf een hoop kritiek verwachten!

In de YouTube serie Roddelpraat, die Jan Roos samen met Dennis Schouten maakt, is geen enkele persoon heilig. Zodra je iets verkeerd gedaan hebt (en soms zelfs daarvoor al), hangt het duo je maar wat graag aan de schandpaal. Het lijkt er echter op dat Jan Roos niet bekend is met het spreekwoord ‘Wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gooien’. Op JuiceChannel duiken nu namelijk veel gesprekken op waarin Jan Roos wel heel intiem contact heeft met verschillende jonge dames. En die gesprekken lijken erg serieus en zitten vol vieze voorstellen. Wat zouden zijn vriendin en kinderen hiervan vinden?

Jan Roos

Jan Roos gaat bewust vreemd

Nadat JuiceChannel het eerste bericht deelt, stroomt hun inbox vol met andere dames die soortgelijke verhalen vertellen over Jan Roos. Het lijkt erop dat Jan Roos op meerdere paarden wed in de hoop er zoveel mogelijk avontuurtjes uit te slepen. Het zijn dus geen foutjes, Jan Roos is bewust aan het vreemdgaan. Hij schrijft zelfs in een WhatsApp bericht het volgende: “Ik kan niet tegen mijn relatie zeggen dat ik even richting Groningen rij voor een geanimeerd gesprek tijdens een dinertje”. Jan weet dus donders goed waar hij mee bezig is. Overigens wilde hij wel helemaal naar Groningen rijden voor een nachtelijk avontuurtje. Vanuit zijn woonplaats Bergen in Noord-Holland is dat ook nog ééns dik 2 uur reizen. Het laat zien dat Jan Roos ver wil gaan om zijn vriendin te bedriegen!

Jan Roos

Jan Roos verbannen van Twitter

Jan Roos staat natuurlijk bekend om zijn bikkelharde en vaak controversiële meningen. Hij neemt alles behalve een blad voor de mond en dat lijkt hem nu de kop te kosten. Op Twitter is zijn account namelijk geblokkeerd. De reden is dat hij antwoordde op een andere twitteraar ‘eens dood’ zou gaan. Fans en tegenstanders van Jan Roos voeren discussie op het sociale media platform maar zijn het veelal eens: een verbanning van Twitter voor zo’n opmerking gaat ver. Jan zelf is niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft een nieuw account gestart. Of hij hiermee ook weer 180.000 volgers gaat krijgen, moeten we afwachten.

Roddelpraat met Dennis Schouten en Jan Roos is terug

Na een aantal weken vakantie pakken Dennis Schouten en Jan Roos hun show Roddelpraat weer op. Op YouTube hebben ze een extra lange aflevering van meer dan een uur geüpload. De onderwerpen zijn zoals altijd actueel, zo gaat het veel over de Prideweek in Amsterdam. Daarnaast laat Jan Roos zich ook even gelden over zijn Twitter ban. Fans laten in de reacties weten blij te zijn dat het duo weer op YouTube te zien is. Elke woensdag om 18:00 komt er een aflevering online.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RoddelPraat (@roddelpraat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!