Foto: Jammerende Puck Moonen duikt kofferbak in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen zit met iets in haar maag. Iets dat haar weerhoudt van lange afstanden afleggen op de fiets. In plaats daarvan duikt ze de kofferbak in.

Puck Moonen voelde zich laatst, net voor een belangrijke race, helemaal niet lekker. Ze is verre van topfit. Ze vertelt helaas ziek te zijn en kan daarom niet racen. Erg jammer natuurlijk, want ze had er juist zoveel zin in. En Puck had ook uren getraind voor haar race. Maar toen vocht haar terug. Ze bleef gebroken achter met misselijkheid en buikpijn. Puck moet dus even uitzieken. Ze heeft daar een bijzondere locatie voor uitgekozen. In dit geval de kofferbak. Hopelijk kan ze snel haar bed vinden, dat lijkt ons toch een stuk comfortabeler. Daardoor is ze ook weer sneller herstelt van haar ziekte.

Puck rust uit

Haar ziekteperiode begon twee dagen voor haar belangrijke race in Limburg. Puck was er helemaal klaar voor. Haar tenue lag klaar. Ze had goed geslapen. Ze had zelfs een nieuwe auto om haar helemaal naar Limburg te vervoeren. Maar toen kwam moeder natuur en was Puck ziek, zwak en misselijk. Met veel pijn in haar hart belde ze de race af. Gelukkig zijn er nog altijd andere races in de toekomst voor dit racemonster. Eerst moet ze deze ziekte maar even overwinnen. Voor zo’n topatleet als Puck zal een snel herstel vast wel lukken.

Puck mag niet de baan op

De wielrenster kent haar als geen ander. Ze weet wanneer ze kan racen en wanneer ze moet rusten. Ze weet zelfs waar ze moet rusten als ze ziek is. Wielrenners doen dat blijkbaar in het donker, in een kofferbak. Puck volgt die trend, mede omdat het in het verleden succesvol bleek. Of ze zich inmiddels al beter voelt is niet duidelijk. Maar op de foto ziet ze er wel erg vredig uit. Haar Limburgse race moest dus doorgaan zonder haar. 

Lekkere wielrenner voelt zich niet lekker genoeg

Het ging om de ronde van Lekkerkerk dit keer. Het is niet bepaald de tour de France of de Giro, maar desalniettemin een erg belangrijke race. Vele concurrenten van Puck stonden wel aan de start, maar zij moet helaas vanuit de kofferbak bekijken wie er gaat winnen tijdens de ronde. De organisatie was er, na twee jaar corona, helemaal klaar voor. En de race wordt druk bezocht. Niet enkel professionals zoals Puck gaan meedoen, maar amateurwielrenners mogen ook weer de fiets pakken. Puck weet zichzelf vast wel te vermaken ondertussen op haar eigen Instagram. Zelfs als ze ziek is blijft ze betrokken bij haar fans.

Wielrenner wacht kans af

Dan maar de volgende race pakken. Er is niet bekend welke dit wordt. Voor Puck ongetwijfeld al wel, maar voor haar volgers houdt ze dit nog even geheim. Gelukkig deelt ze wel echt van alles op het Instagram om hen ondertussen te vermaken. Totdat er weer een nieuwe kans aanbreekt voor haar wacht ze rustig af. En plaatst ze plaatjes van haar auto, trainingen en haar work-outs online om haar fans te geven wat ze willen: een strijdlustige, hardwerkende Puck.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!