Foto: Jammerende Puck Moonen duikt kofferbak in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen zit met iets in haar maag. Iets dat haar weerhoudt van lange afstanden afleggen op de fiets. In plaats daarvan duikt ze de kofferbak in.

Puck Moonen voelde zich laatst, net voor een belangrijke race, helemaal niet lekker. Ze is verre van topfit. Ze vertelt helaas ziek te zijn en kan daarom niet racen. Erg jammer natuurlijk, want ze had er juist zoveel zin in. En Puck had ook uren getraind voor haar race. Maar toen vocht haar lichaam terug. Ze bleef gebroken achter met misselijkheid en buikpijn. Puck moet dus even uitzieken. Ze heeft daar een bijzondere locatie voor uitgekozen. In dit geval de kofferbak. Hopelijk kan ze snel haar bed vinden, dat lijkt ons toch een stuk comfortabeler. Daardoor is ze ook weer sneller herstelt van haar ziekte.

Puck rust uit

Haar ziekteperiode begon twee dagen voor haar belangrijke race in Limburg. Puck was er helemaal klaar voor. Haar tenue lag klaar. Ze had goed geslapen. Ze had zelfs een nieuwe auto om haar helemaal naar Limburg te vervoeren. Maar toen kwam moeder natuur en was Puck ziek, zwak en misselijk. Met veel pijn in haar hart belde ze de race af. Gelukkig zijn er nog altijd andere races in de toekomst voor dit racemonster. Eerst moet ze deze ziekte maar even overwinnen. Voor zo’n topatleet als Puck zal een snel herstel vast wel lukken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck mag niet de baan op

De wielrenster kent haar lichaam als geen ander. Ze weet wanneer ze kan racen en wanneer ze moet rusten. Ze weet zelfs waar ze moet rusten als ze ziek is. Wielrenners doen dat blijkbaar in het donker, in een kofferbak. Puck volgt die trend, mede omdat het in het verleden succesvol bleek. Of ze zich inmiddels al beter voelt is niet duidelijk. Maar op de foto ziet ze er wel erg vredig uit. Haar Limburgse race moest dus doorgaan zonder haar. 

Lekkere wielrenner voelt zich niet lekker genoeg

Het ging om de ronde van Lekkerkerk dit keer. Het is niet bepaald de tour de France of de Giro, maar desalniettemin een erg belangrijke race. Vele concurrenten van Puck stonden wel aan de start, maar zij moet helaas vanuit de kofferbak bekijken wie er gaat winnen tijdens de ronde. De organisatie was er, na twee jaar corona, helemaal klaar voor. En de race wordt druk bezocht. Niet enkel professionals zoals Puck gaan meedoen, maar amateurwielrenners mogen ook weer de fiets pakken. Puck weet zichzelf vast wel te vermaken ondertussen op haar eigen Instagram. Zelfs als ze ziek is blijft ze betrokken bij haar fans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Wielrenner wacht kans af

Dan maar de volgende race pakken. Er is niet bekend welke dit wordt. Voor Puck ongetwijfeld al wel, maar voor haar volgers houdt ze dit nog even geheim. Gelukkig deelt ze wel echt van alles op het Instagram om hen ondertussen te vermaken. Totdat er weer een nieuwe kans aanbreekt voor haar wacht ze rustig af. En plaatst ze plaatjes van haar auto, trainingen en haar work-outs online om haar fans te geven wat ze willen: een strijdlustige, hardwerkende Puck.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.