Foto: Jaimie Vaes laat zich van achteren beetpakken door nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens een wel heel erg spannend feestje laat Jaimie Vaes zich lekker beetpakken door haar nieuwe vriend. En dat ziet er goed uit.

Jaimie Vaes laat zich hardhandig aanpakken op feestje

De prachtige blondine moet natuurlijk eventjes met haar nieuwe vriend pronken. De knappe influencer heeft namelijk een nieuwe man aan de haak geslagen en die moet wel eventjes geïntroduceerd worden aan haar publiek. Maar dat doet Jaimie dan wel op een manier dat gelijk duidelijk wordt dat het tussen de twee knappe personen wel heel erg intiem eraan toe gaat. Haar nieuwe vriend pakt haar gelijk heel erg goed vast. En dat vindt Jaimie aan het spannende filmpje te zien echt helemaal niet erg. Ze weet zelfs een beetje te glimlachen bij de aanraking van deze man. Het is fijn om te zien dat Jaimie inmiddels iemand gevonden heeft die haar zo laat voelen. Ze is natuurlijk in het verleden wel eens tegen de verkeerde man aangelopen.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes draait met haar bunda als nooit tevoren

Jaimie Vaes laat zich heerlijk onder handen nemen

Zoals je kan zien op het mooie filmpje laat Jaimie Vaes zich even heerlijk onder handen nemen. En dat ziet er best wel heel erg spannend uit. De knappe influencer wordt wel heel erg spannend aangepakt op deze manier. En dat zorgt er weer voor dat zowel zij als haar fans het een beetje warm krijgen. Met haar spannende video laat e haar volgers in ieder geval wel lekker flink dagdromen over haar prachtige lichaam. Die kunnen alleen maar denken wat ze zelf zouden doen in die situatie. En de meeste van hen willen natuurlijk ook gewoon Jaimie op die manier mogen vasthouden. Maar helaas zit het er voor de meeste van hen niet in. En dus zullen ze het met dit mooie filmpje genoegen moeten nemen. Het is dan ook wel een leuk filmpje, dat scheelt.

Lees ook: Foto: Knappe Jaimie Vaes is haar broekspijp kwijt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

De beeldschone pakjes van Jaimie Vaes kan je alleen maar van genieten

Met haar prachtige pakjes weet de knappe brunette haar hele publiek te vermaken. Ze hoeft daar ook maar weinig voor te doen. Als Jaimie in een aantrekkelijk pakje verschijnt, dan is dat al meer dan genoeg om hen tevreden te stellen. En dat lukt Jaimie nu wel aardig. De knappe brunette is onderhand wel heel erg goed geworden in het aantrekken van de meest knappe outfits. Haar volgers merken dat eigenlijk elke dag. Die mogen aan de lopende band genieten van alle leuke pakjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Jaimie Vaes staat in een pikant blaadje

Het meest bekende mannenblad van de wereld heeft Jaimie Vaes zo ver gekregen om een shoot met hen te doen. En natuurlijk ziet die shoot er ongelooflijk goed uit. De knappe brunette laat maar weer eens goed zien waarom ze door zoveel mannen gezien wordt als de ideale vrouw. Met haar ideale lichaam weet de knappe brunette al haar volgers toch wel flink te verwennen zo.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.