Foto: Jaimie Vaes laat zich van achteren beetpakken door nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens een wel heel erg spannend feestje laat Jaimie Vaes zich lekker beetpakken door haar nieuwe vriend. En dat ziet er goed uit.

Jaimie Vaes laat zich hardhandig aanpakken op feestje

De prachtige blondine moet natuurlijk eventjes met haar nieuwe vriend pronken. De knappe influencer heeft namelijk een nieuwe man aan de haak geslagen en die moet wel eventjes geïntroduceerd worden aan haar publiek. Maar dat doet Jaimie dan wel op een manier dat gelijk duidelijk wordt dat het tussen de twee knappe personen wel heel erg intiem eraan toe gaat. Haar nieuwe vriend pakt haar gelijk heel erg goed vast. En dat vindt Jaimie aan het spannende filmpje te zien echt helemaal niet erg. Ze weet zelfs een beetje te glimlachen bij de aanraking van deze man. Het is fijn om te zien dat Jaimie inmiddels iemand gevonden heeft die haar zo laat voelen. Ze is natuurlijk in het verleden wel eens tegen de verkeerde man aangelopen.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes draait met haar bunda als nooit tevoren

Jaimie Vaes laat zich heerlijk onder handen nemen

Zoals je kan zien op het mooie filmpje laat Jaimie Vaes zich even heerlijk onder handen nemen. En dat ziet er best wel heel erg spannend uit. De knappe influencer wordt wel heel erg spannend aangepakt op deze manier. En dat zorgt er weer voor dat zowel zij als haar fans het een beetje warm krijgen. Met haar spannende video laat e haar volgers in ieder geval wel lekker flink dagdromen over haar prachtige . Die kunnen alleen maar denken wat ze zelf zouden doen in die situatie. En de meeste van hen willen natuurlijk ook gewoon Jaimie op die manier mogen vasthouden. Maar helaas zit het er voor de meeste van hen niet in. En dus zullen ze het met dit mooie filmpje genoegen moeten nemen. Het is dan ook wel een leuk filmpje, dat scheelt.

Lees ook: Foto: Knappe Jaimie Vaes is haar broekspijp kwijt
De beeldschone pakjes van Jaimie Vaes kan je alleen maar van genieten

Met haar prachtige pakjes weet de knappe brunette haar hele publiek te vermaken. Ze hoeft daar ook maar weinig voor te doen. Als Jaimie in een aantrekkelijk pakje verschijnt, dan is dat al meer dan genoeg om hen tevreden te stellen. En dat lukt Jaimie nu wel aardig. De knappe brunette is onderhand wel heel erg goed geworden in het aantrekken van de meest knappe outfits. Haar volgers merken dat eigenlijk elke dag. Die mogen aan de lopende band genieten van alle leuke pakjes.
Jaimie Vaes staat in een blaadje

Het meest bekende mannenblad van de wereld heeft Jaimie Vaes zo ver gekregen om een shoot met hen te doen. En natuurlijk ziet die shoot er ongelooflijk goed uit. De knappe brunette laat maar weer eens goed zien waarom ze door zoveel mannen gezien wordt als de ideale vrouw. Met haar ideale weet de knappe brunette al haar volgers toch wel flink te verwennen zo.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.