Foto: Jade Anna poseert voor spiegel in zeer strakke sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Achttienjarige Jade Anna is vaak te zien in de sportschool, en dat deelt ze ook heel graag met haar social media volgers. Door zulke foto’s heeft Jade meer dan 900 duizend volgers op Instagram behaald. 

Jade Anna is erg actief in de sportschool

Onze achttien jarige social media ster is al langer dan een jaar consistent bijna elke dag te vinden in de sportschool. Als influencer is het natuurlijk ook erg belangrijk om er goed en sportief uit te zien op social media. Jade deelt graag video’s van haar sport oefeningen en foto’s van haarzelf in de spiegel. Zo heeft ze onlangs deze foto gedeeld op haar instagram story van een spiegelfoto in de sportschool.

Jade Anna in kleedkamer na sportsessie

Na het sporten is het altijd fijn om even te gaan douchen, maar wat voor influencers erg verleidelijk is, is om dan nog even snel een paar fotootjes te schieten in de kleedkamer. Onderstaande Instagram-post is er zo eentje! Jade Anna gebruikt het moment om te laten weten wat haar trainingsschema is, hoeveel liter water ze drinkt en hoe laat ze wakker wordt. Dingen zoals voeding en slaap zijn namelijk erg belangrijk voor je lichaam als je druk bezig bent met het sporten, weet Jade inmiddels. Op deze manier informeert ze haar volgers én maakt ze iedereen blij met een uitermate smakelijk kiekje in strakke sportkleding!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade weet bij veel oefeningen niet wat ze moet doen

Ondanks bovenstaande wijze woorden, heeft Jade Anna het ook soms nog wel eens mis in de sportschool! Bij een Instagram filmpje schreef Jade een héél eerlijke boodschap aan haar fans. Wat blijkt: bij veel oefeningen weet ze helemaal niet wat ze aan het doen was! Hierbij wil ze iedereen op het hart drukken dat dit helemaal niet erg is. Ze wil dit feitje gebruiken om anderen aan te moedigen om naar de sportschool te gaan. Ook als ze niet weten hoe ze de apparaten moeten gebruiken, zijn ze welkom om aan hun conditie te werken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna bedreigd met een wapen door rapper

Onlangs kwam er een vreemd figuur langs het huis van Jade Anna met een wapen. Deze persoon had dit gefilmd en op social media geplaatst. Het gaat om rapper Curtis. Een lange tijd geleden had hij ook geprobeerd om in het huis van Gio Latooy in te breken, ook dat stond allemaal op beeld. Gio had aangifte gedaan voor deze inbraak, waardoor deze Curtis een tijd vastzat Nu hij weer op vrije voeten is probeerde hij “wraak” te nemen op Gio door bij zijn ex Jade aan te kloppen. Dat mislukte dus gelukkig! De politie heeft hem inmiddels in de kraag gevat.

Hebben Jade Anna en Gio Latooy (weer) een relatie?

Op 8 december plaatste Youtuber Gio op zijn kanaal dat Jade en Gio geen relatie meer hebben, ze hadden wel verteld dat ze elkaar nog buiten de schermen zullen zien. De geruchten over Jade Anna van Vliet en haar ex vriend Gio Latooy blijven maar binnenstromen. Iedereen vermoedt dat de twee stiekem nog samen zijn of in ieder geval elkaar nog leuk vinden. Na een tijdje uit elkaar, zijn ze nu dus onlangs weer samen op vakantie gegaan naar Dubai, daar hebben ze overduidelijk samen op één hotelkamer geslapen, en pittige foto’s gemaakt voor Jade haar volgers. Zouden Gio en Jade Anna dan weer (onofficiëel) samen zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...