Foto: Jade Anna neemt riskante pose aan in klein rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna neemt een groot risico op de straten van Londen door te poseren in een minuscuul rokje. De foto’s zijn ook nog eens van onder genomen…

Jade Anna neemt groot risico met riskante pose op straat

De bekende influencer Jade Anna van Vliet weet normaliter precies wat ze doet op haar social media kanalen. Sommige foto’s of video’s kunnen een tikkeltje zijn, maar niks gaat over dat randje heen bij Jade Anna. Al heeft de blondine al behoorlijk wat van zichzelf laten zien tijdens bijvoorbeeld de fotoshoots die ze doet voor bijvoorbeeld Hunkemöller, of badkledingmerken. Nu gaat Jade Anna een stapje verder met haar nieuwe fotoreeks op Instagram. Zo is het niemand kunnen ontgaan dat Jade Anna lekker in Engeland was met haar beste vriendinnen. Hier besluit Jade Anna haar carriere naar een volgende stap te brengen op straat. Zo draagt Jade nauwelijks kleding tijdens de fotoshoot op de straten van Londen. Het gaat om een tweedelig setje in een rode kleur. Het is een kort topje zonder mouwen en een nog veel korter rokje. Het is een wonder dat Jade Anna niet bevroren is tijdens de fotosessie. De foto is van onder gemaakt, waardoor de foto nog veel spannender is. Jade Anna zit op haar hurken met hoge hakken en verleidt haar volgers feilloos met deze foto. Bekijk de foto’s op Jade Anna haar Instagram.

Jade Anna van Vliet tijdens kerst in Londen

Jade Anna deelt boze video over liefdesleven

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan Jade Anna van Vliet; ”Heb je een relatie?”. Ook krijgt Jade Anna nog steeds talloze vragen over haar relatie met bekende YouTuber Gio Latooy. De twee waren best een poosje samen, maar zijn dit jaar uit elkaar gegaan. Nu heeft vlogger Gio alweer een nieuwe blonde vrienden, en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Het is overduidelijk dat ook Jade Anna hiervan op de hoogte is, want het staat op heel het internet. Helaas voor Jade Anna wordt het dus echt in haar gezicht gedrukt, en Jade heeft zelfs Gio zijn zus Melanie ontvolgt op Instagram. Nu is dit allemaal erg interressant, maar stiekem wil iedereen gewoon weten of Jade Anna ook al een nieuwe relatie heeft. Dit heeft de influencer recent bevestigd met een foto waarin ze zei bezet te zijn. Jade Anna is dan ook samen met voetballer Kenneth Taylor. In onderstaande video maakt ze een grappige en iets wat bozige video met haar vriendinnen.

@jadeannaTja wat zal ik zeggen♬ original sound – destiny

Lees ook: Jade Anna reageert eindelijk op ‘gelekte’ foto zonder kleding 

Jade Anna gaat helemaal los op de straten van Londen

Het is wel duidelijk dat Jade Anna van Vliet keihard heeft genoten van haar tripje in Londen. Samen met haar twee beste vriendinnen zijn ze naar Engeland gevlogen om te genieten van de kerstsfeer in de stad. Het lijkt erop dat de drie het erg leuk hebben gehad, en vooral veel foto’s van elkaar hebben gemaakt. Zo kan je natuurlijk makkelijk je dagen helemaal vullen, als je met elke outfit een nieuwe foto wil maken.

Jade Anna van Vliet in Londen

Je kan nog meer genieten van Jade Anna op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Jade Anna? Dat kan! Kijk even op haar Instagram voor de laatste mooie foto’s. Dat wil je echt zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!