Foto: Jade Anna geeft schokkend kijkje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat het er achter de schermen van een Instagramfoto behoorlijk wild aan toe kan gaan weten we allemaal. De onthullende kijkjes in Jade Anna’s échte leven bewijzen het opnieuw… 

Instagram-koningin Jade Anna post wel vaker intieme inkijkjes in haar privé-leven. We zijn niets anders meer van de 18-jarige influencer gewend dan onthullende plaatjes van haar succesvolle leven en schitterende lijf. Daarbij snapt iedereen dat ze haar leven graag wil delen: Een huis kopen om over liefdesverdriet heen te komen zouden wij ook overal online zetten. Gelukkig heeft Jade Anna goed zicht op het feit dat haar fantastische foto’s haar leven soms wat geposeerd over doen komen. En daar reageert ze op met een stel heerlijke plaatjes achter de schermen.

Jade Anna showt hoe het er echt aan toegaat tijdens Instagram-fotoshoot

Razend populaire influencer Jade Anna heeft haar schaapjes al goed op het droge. De 18-jarige social media koningin heeft ruim 970 duizend volgers op Instagram en ook op Tik Tok heeft ze het met 1,5 miljoen kijkers goed voor elkaar. En daar moet de bloedmooie blonde hard voor werken, natuurlijk. Ondanks dat ze een prachtig lijf heeft en wij amper geloven dat er slechte foto’s van haar kunnen bestaan laat Jade Anna zien dat het nog steeds een kunst is. Zo vergeleek ze in een recente Instagram post de foto die ze op Instagram plaatst met de foto’s hoe het er echt aan toe gaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

We kijken met z’n allen dolgraag naar de fantastische foto’s van Jade Anna. Laten we daar maar niet omheen draaien. Maar het is wel een verademing om te weten dat zelfs Jade Anna niet meteen de prachtigste plaatjes kan schieten. In de post zien we dat ze het ene moment zwoel en verleidelijk naar de camera kan kijken, en kort daarna breed grijnzend een gekke pose kan trekken. Héérlijk, die afwisseling. In de shots in badkleding zien we haar geposeerd met strakke buik en ontblote borstkas in een bloedhete foto. Maar in realiteit blijkt ze ook met een lieve glimlach en ronde rug in het zonnetje te zitten. Ook van de vurige foto’s waar ze zonder kleding in verleidelijke poses opstaat maakt de influencer in de ‘realiteit’ een heerlijk gek plaatje van met haar mond wagenwijd open. Wij zijn helemaal fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Zijn Jade Anna en Gio weer samen?

Als je zo’n prachtige meid als Jade Anna op je Instagram voorbij hebt zien komen is het logisch dat je meteen wil weten of je nog een kans hebt. Een paar maanden geleden hadden we je volmondig “ja!” verteld, maar nu..? De knipperlichtrelatie tussen influencers Jade Anna en Gio Latooy staat al lange tijd in de spotlight. Iedereen wilde weten hoe het er aan toe ging na de spectaculaire breuk: hoe dealen ze? Voor beide was het antwoord onmogelijk veel geld uitgeven: Gio kocht een sportwagen, en Jada Anna ging een stapje verder met een eigen huis. Liever huilen in een Porsche dan op de fiets, natuurlijk. Maar receente videos van YouTuber Gio showen dat het stel helemaal niet zo opgebroken is als doet lijken. Jade Anna is alweer meerdere keren samen met ex Gio op camera verschenen. Een recente vlog bevestigde dat het stel weer ‘samen’ is. Ze staan namelijk breed zoenend in beeld. Daar kan je helaas niet meer omheen. Maar of de tortelduifjes weer in een relatie stappen is nog weinig duidelijkheid over. Dus wie weet: de kans kan er blijven!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...