Foto: Jada Borsato maakt haar volgers gek met heerlijk zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is erg goed in het plaatsen van foto’s die haar volgers helemaal gek maken. Deze zomerse jurk is ook zeker geen uitzondering. 

De prachtige dochter van de inmiddels beschaamde Marco Borsato is gelukkig een stuk positiever in het nieuws dan haar vader. Jada werkt momenteel heel erg hard aan haar carrière als zangeres en actrice. En daar lijkt ze aardig in te slagen. Er zijn maar weinig mensen op deze aarde die Jada niet mogen. En om iedereen voor alle hulp en support een beetje te bedanken deelt Jada nu een paar prachtige foto’s van zichzelf in een mooie zomerse jurk. En dat ziet er wel heel bijzonder uit.

Lees ook: Wat: Jada Borsato moet nu al vertrekken bij GTST
Het blauwe jurkje onthult een hoop van Jada Borsato

Het loszittende blauwe jurkje onthult toch wel meer van het van de knappe zangeres dan ze misschien in eerste instantie had gedacht. Maar dat houdt de prachtige Jada niet tegen van het maken van hele zomerse foto’s. Deze zet ze vervolgens maar al te graag op Instagram, waar ze overladen wordt door complimenten van haar volgers. Dat is ook niet zo gek, er is namelijk veel om van te houden in deze foto. Om te beginnen natuurlijk de ongelooflijk verleidelijke blik van Jada, waar je ook niet anders dan voor kan vallen. Verder geeft Jada ook een goot deel van haar dijbeen vrij. En dat ziet er toch wel erg spannend uit. Jada weet het wel spannend te houden voor al haar volgers.
Jada sprankelt in aantrekkelijke galajurk

De zomerse jurkjes zijn niet de enige kledingstukken waar Jada verleidelijk in over kan komen. Zo heeft ze ook recent een foto gemaakt in een prachtige galajurk. En die zit haar als gegoten. Jada heeft er nog nooit zo betoverend uit gezien als op deze foto. De jurk is perfect voor plechtige gelegenheden, maar zou ook prima thuishoren op een feestelijke dansvloer. Jada houdt er wel van om een feestje te bouwen, dus het zou best kunnen dat ze samen met haar glinsterende jurk de nacht onveilig maakt. Jada zou best vaker een jurk als deze mogen dragen, want het staat haar absoluut geweldig.
Jada klaar voor de zomer met leuke setjes

Voor de heetste dagen heeft Jada haar zomerse jurkjes klaar hangen en voor het stappen in de avond heeft ze natuurlijk haar glinsterende jurk. Maar voor de warme dagen tussendoor heeft Jada ook even haar kledingkast aangepast. Daar zitten nu allemaal mooie zomerse outfits tussen met mooie rokjes en broekjes. Voor de iets minder warme dagen draagt Jada graag wel een trui of vest, maar dat maakt niet uit. Ook dat ziet er natuurlijk geweldig uit bij de prachtige brunette. Jada kan werkelijk alle soorten en maten kleding hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!