Foto: Jada Borsato maakt haar volgers gek met heerlijk zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is erg goed in het plaatsen van foto’s die haar volgers helemaal gek maken. Deze zomerse jurk is ook zeker geen uitzondering. 

De prachtige dochter van de inmiddels beschaamde Marco Borsato is gelukkig een stuk positiever in het nieuws dan haar vader. Jada werkt momenteel heel erg hard aan haar carrière als zangeres en actrice. En daar lijkt ze aardig in te slagen. Er zijn maar weinig mensen op deze aarde die Jada niet mogen. En om iedereen voor alle hulp en support een beetje te bedanken deelt Jada nu een paar prachtige foto’s van zichzelf in een mooie zomerse jurk. En dat ziet er wel heel bijzonder uit.

Lees ook: Wat: Jada Borsato moet nu al vertrekken bij GTST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Het blauwe jurkje onthult een hoop van Jada Borsato

Het loszittende blauwe jurkje onthult toch wel meer van het lichaam van de knappe zangeres dan ze misschien in eerste instantie had gedacht. Maar dat houdt de prachtige Jada niet tegen van het maken van hele zomerse foto’s. Deze zet ze vervolgens maar al te graag op Instagram, waar ze overladen wordt door complimenten van haar volgers. Dat is ook niet zo gek, er is namelijk veel om van te houden in deze foto. Om te beginnen natuurlijk de ongelooflijk verleidelijke blik van Jada, waar je ook niet anders dan voor kan vallen. Verder geeft Jada ook een goot deel van haar dijbeen vrij. En dat ziet er toch wel erg spannend uit. Jada weet het wel spannend te houden voor al haar volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada sprankelt in aantrekkelijke galajurk

De zomerse jurkjes zijn niet de enige kledingstukken waar Jada verleidelijk in over kan komen. Zo heeft ze ook recent een foto gemaakt in een prachtige galajurk. En die zit haar als gegoten. Jada heeft er nog nooit zo betoverend uit gezien als op deze foto. De jurk is perfect voor plechtige gelegenheden, maar zou ook prima thuishoren op een feestelijke dansvloer. Jada houdt er wel van om een feestje te bouwen, dus het zou best kunnen dat ze samen met haar glinsterende jurk de nacht onveilig maakt. Jada zou best vaker een jurk als deze mogen dragen, want het staat haar absoluut geweldig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada klaar voor de zomer met leuke setjes

Voor de heetste dagen heeft Jada haar zomerse jurkjes klaar hangen en voor het stappen in de avond heeft ze natuurlijk haar glinsterende jurk. Maar voor de warme dagen tussendoor heeft Jada ook even haar kledingkast aangepast. Daar zitten nu allemaal mooie zomerse outfits tussen met mooie rokjes en broekjes. Voor de iets minder warme dagen draagt Jada graag wel een trui of vest, maar dat maakt niet uit. Ook dat ziet er natuurlijk geweldig uit bij de prachtige brunette. Jada kan werkelijk alle soorten en maten kleding hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.