Foto: Jackie Groenen ontvlucht trainingskamp voor kiekjes op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen is druk aan het trainen voor het WK Vrouwenvoetbal, maar deze heerlijke Instagram-shots onthullen dat ze ook heel andere avonturen beleeft.

Jackie Groenen is zonder twijfel één van onze favoriete Oranje Leeuwinnen. Logisch dus dat we haar avonturen down under ook op de voet volgen! Je wil natuurlijk geen seconde missen van de avonturen omtrent het WK Vrouwenvoetbal in Australië, en gelukkig voor ons legt Jackie uitgebreid verslag. Maar uit de Instagram van de beeldschone topsporter blijkt dat zij en haar medespeelsters lang niet alleen maar bezig zijn met hard trainen! Deze heerlijke kiekjes laten zien dat ze ook hele andere spannende dingen beleven…

Jackie Groenen schittert in vakantieshots tijdens WK Vrouwenvoetbal

Naast al dat harde trainen moet Jackie Groenen natuurlijk ook haar rust opzoeken. En al helemaal tijdens het WK Vrouwenvoetbal! Jackie en haar teamgenoten doen het echter in het verre Australië op een verassende manier. Niks relaxen in bed, nee hoor. Jackie gaat gewoon lekker op avontuur op haar vrije dag! En gelukkig voor ons neemt ze haar camera mee, want de heerlijke plaatjes kan je alleen maar vakantiekiekjes noemen. Zo verwent ze haar volgers zelfs met een stel strandfoto’s! En daar wordt je wel héél gelukkig van. Ondanks dat het nét iets te fris lijkt voor een zwemsetje maakt Jackie’s oogverblindende glimlach het plaatje compleet. We zien Jackie lief lachen naar de camera terwijl ze braaf poseert op het zonnige strand, maar onze favoriet is toch twee swipes naar rechts. Daar mogen we namelijk genieten van Jackie terwijl ze bijna dubbelligt van het schaterlachen. Wat een beauty!

Jackie Groenen poseert intiem met teamgenoot Daphen van Domselaar

En bij al die heerlijke plaatjes mogen de teamgenoten van Jackie Groenen natuurlijk niet ontbreken. Zo neemt Jackie keeper Daphne van Domselaar mee naar de Australische stranden, en dat levert de lekkerste kiekjes op! En hoe kan het ook anders? De dames zijn natuurlijk mega hecht na al dat intensieve teamwerk. Logisch dus ook dat ze bijna bij elkaar op schoot kruipen, toch? Wij kijken in ieder geval niet op van de heerlijk pose. De sportieve schoonheden hebben het flink gezellig en verschijnen knuffelend op de foto. Of naja, Jackie lijkt Daphne bijna fijn te knijpen zo strak houden ze elkaar vast! Gelukkig lijkt geen van beide het fysieke contact erg te vinden. De dames lijken hun lachen niet in te kunnen houden. En wij worden er ook intens gelukkig van!

Jackie Groenen onthult kanten in diepuitgesneden jurkje

Fans van Jackie Groenen kunnen de laatste tijd wel vaker genieten van shots van de knappe voetbalster. Zo plaatste ze recent ook een heerlijk plaatje waar ze wel heel veel liet zien. Jackie verscheen namelijk in een loeistrak zwart jurkje waarbij je alle details van haar heerlijke figuur kon zien, maar vooral de diepuitgesneden hals maakte volgers wild. Wij snappen het wel. Je kan namelijk nét een randje zien van Jackie’s ! En daar blijkt ze voor een zéér keuze gegaan te zijn. Je kon namelijk meegenieten van Jackie in een zwart kanten setje en nou, dat deed volgers flink warm lopen. Jackie kijkt zelf ook bijna verbaasd naar haar eigen kledingkeuzes. De heerlijke outfit is zo ver als maar kan van een kort voetbalpakje af, maar ons hoor je absoluut niet klagen. Van ons mag dit veel vaker!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!