Foto: Is deze beeldschone dame de nieuwe vriendin van Martin Garrix?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Martin Garrix heeft mogelijk een nieuwe vlam. En natuurlijk heeft de Nederlandse DJ een prachtige vrouw uitgekozen. 

Is Stephsa de nieuwe vriendin van Martin Garrix?

Het is weer feest in roddelland, want de geruchtenmolen draait op volle toeren. En deze keer niet over een influencer die vreemdgaat, maar een nieuwe liefde voor niemand minder dan Martin Garrix. De Nederlandse DJ blijft maar al te graag buiten de media, zeker als het om zijn privéleven gaat, maar nu is er toch mogelijk een beeld verschenen van zijn nieuwste vriendin. En om maar even aan te geven dat Martin echt wel smaak heeft, kan je hieronder zijn nieuwe liefde bekijken. Het gaat om model en influencer Stephsa, oftewel Stephanie Abu-Sbeih. Deze knappe dame is van Nederlands-Arabische komaf en heeft qua uiterlijk het beste van beide werelden gekregen. Kijk zelf maar op de foto hieronder en zie waarom Martin Garrix zichzelf een echte geluksvogel mag noemen met zo’n knappe vrouw aan zijn zijde.
De twee BN’ers zijn wel heel dicht bij elkaar gespot

Maar wat zijn de aanknopingspunten, waardoor mensen nu denken dat Stephsa en Martin Garrix aan het daten zijn? Nou, om te beginnen zijn de twee allebei singel, aantrekkelijk en immens populair. Genoeg reden voor hen dus om zich tot elkaar aangetrokken te voelen. Maar is er ook een directe reden dat mensen ze aan elkaar linken? Die is er zeker! Zo zijn Martin Garrix en Stephsa meerdere keren gespot op exact dezelfde locatie, rond dezelfde tijd. Misschien is het toeval, maar dan zouden ze wel heel vaak heel erg dicht bij elkaar in de buurt komen. En hoewel dat mogelijk is, is het natuurlijk niet heel erg waarschijnlijk. De verschillende juicekanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer maken er in ieder geval al flink werk van om uit te zoeken wat er precies gaande is.

Het begint wel heel erg op te vallen dat Stephsa en Martin Garrix samen zijn

De twee BN’ers worden wel heel erg vaak samen gespot momenteel. Bijvoorbeeld bij het huisfeestje van Martin Garrix, wat al aangeeft dat ze elkaar in ieder geval oppervlakkig kennen. Ook op de bootparty van Martin Garrix mocht Stephsa niet ontbreken. En je weet wat ze zeggen, waar rook is, daar is ook vuur. Dus waarschijnlijk speelt er wel meet tussen de twee bekende koppen. Ze hebben zelf nog niets officieels naar buiten gebracht, maar als ze met elkaar aan het daten zijn, dan kan dat nooit meer lang duren.

Stephsa is absoluut de juiste vrouw voor Martin Garrix

Of ze nu daten of niet, Stephsa is absoluut de juiste vrouw voor Martin Garrix. Niet alleen is de dame in kwestie ontzettend knap, maar ze heeft ook een beetje dezelfde levensstijl en vriendenkring als de bekende DJ. En dat maakt het natuurlijk al vele malen makkelijker om met elkaar te daten. Natuurlijk gunnen zijn fans Martin Garrix ao’n mooie vrouw als Stephsa aan zijn zijde. Want als bekende Dj, moet je natuurlijk ook wel een beetje een mooie vrouw hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!