Foto: Irene Schouten zit lachend boven op harde paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone schaatsster, Irene Schouten laat een hele spannende foto van zichzelf maken nadat ze in een paal geklommen is!

Irene Schouten houdt zich stevig vast boven op flinke staaf

Irene Schouten is een prachtige, blonde, Nederlandse schaatsster. Zoals iedereen misschien wel weet, is wielrennen een ideale sport voor schaatsers om in vorm te blijven in het ‘off’-seizoen. Irene doet dus net zo hard mee met die trend en blijft in vorm door een flinke tweewieler. Ondanks dat het schaatsseizoen al wel begonnen is, blijft fietsen een goede sport om te beoefenen. Irene plaatst onlangs een foto op haar Instagram waarin ze laat weten dat ze de fiets er weer bij heeft gepakt. In het bijschrift zet ze: “We mogen weer even kort fietsen.” Daarnaast heeft ze ook nog iets anders dat ze graag wil laten zien, namelijk haar nieuwe, strakke fietspakje. Nou staan die pakjes er natuurlijk om bekend dat ze lekker strak zitten en ook bij Irene is het raak. De stof zit zo strak langs haar lijf dat alle rondingen perfect uitkomen. Op de foto die ze geplaatst heeft zit ze tevreden op een soort hek. Ze heeft haar nieuwe fietspakje aangetrokken, haar helm opgezet en kijkt lachend de verte in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten laat haar achterkant zien op Instagram

Laten we er niet omheen draaien, schaatssters hebben over het algemeen een hele mooie achterkant. Irene Schouten past dan ook perfect binnen dat plaatje. Hoewel we haar heel graag van voren willen bewonderen, kunnen we niet ontkennen dat ze ook van achteren een prachtige dame is. Bovenstaande Instagram post bestaat uit twee foto’s. De eerste foto hebben we hierboven haarfijn uitgelegd, maar de tweede foto valt ook enorm op. Ze heeft zich namelijk laten fotograferen van de achterkant terwijl ze op de fiets zit. In haar bekende, blauwe pakje gooit ze haar kadetjes lekker omhoog. Daarnaast is niet alleen de prachtige Irene die opvalt, maar de beeldschone achtergrond is ook niet te missen. Irene is eventjes naar Tenerife en geniet ultiem van het uitzicht, net als wij!

Irene Schouten

Prachtige Irene Schouten trekt strakste pakje ooit aan

Irene Schouten is één van de bekende Nederlandse schaatssters. Ze is met 229 duizend volgers op Instagram razend populair. Dat moet ook wel als je zo’n prachtig koppie hebt om naar te kijken én zo’n goede schaatsster bent. Onlangs verblijdde zij haar volgers met een heerlijke foto van haarzelf in haar mega strakke schaatspakje. Ze kijkt heel blij en die blijdschap is terecht, want kort geleden werd bekend gemaakt dat Irene een nieuw record heeft neergezet bij het langebaanschaatsen. Ze won de 3000 meter met een tijd van 3:54.04 en pakt daarmee dus goud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ISU Speed Skating (@isuspeedskating)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!