Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto’s. 

Irene Schouten geniet van de zon

Normaal gesproken kan je Irene Schouten bewonderen op een ijzige baan, in een erg koude zaal. Maar daar is voor een keertje verandering in gekomen. Irene heeft namelijk haar schaatsbaan ingeruild voor een warm strand. En dat is wel even wennen natuurlijk. Waar Irene meestal van die strakke schaatspakjes draagt, heeft ze nu zeer verleidelijke aan getrokken. Hoewel dat er natuurlijk geweldig uit ziet, is het een kleine omschakeling waar haar volgers een beetje aan moeten wennen. Maar Irene weet iedereen met haar heerlijke outfits goed te verrassen. Genietend van de zon, plaatst de knappe blondine allemaal foto’s en video’s van zichzelf op Instagram.

Lees ook: Foto: Irene Schouten lijkt zonder jurkje in restaurant te zitten

Irene Schouten beschermt zichzelf tegen de zon

Zoals je op de video kan zien is Irene zichzelf aan het beschermen tegen de felle zonnestralen met een modieuze zonnebril. Die kleurt weer goed bij haar bikini. Heel onopvallend komt de knappe blondine niet over, aangezien haar aantrekkelijke nogal snel de aandacht trekt. Met haar video maakt ze al haar volgers gelijk jaloers. Die willen ook lekker op vakantie zitten in plaats van in het koude Nederland. Maar gelukkig heb je altijd nog de kiekjes van Irene. Zo kan je doen alsof je ook op een tropische bestemming bent.

De aantrekkelijke vriendinnen van Irene Schouten

Dat Irene Schouten een mooie vrouw was, dat wist je waarschijnlijk al. Maar dat ze ook zulke mooie vriendinnen had, dat zal voor veel mensen nieuws zijn. Samen met haar knappe vriendinnen neemt Irene ook een leuke groepsfoto. Zo kan je de verleidelijke dames allemaal op een rijtje zien staan. Het ziet er wel naar uit dat de dames het prima met elkaar naar hun zin hebben. Het is dus voor Irene en haar meiden een zeer geslaagde vakantie. Deze trip is zeker voor herhaling vatbaar als het aan de aantrekkelijk groep ligt. Voor de volgers van Irene is het tripje ook erg fijn. Er komen namelijk heel veel mooie foto’s en video’s uit voort.

Irene Schouten gaat met verleidelijk vriendinnetje op de foto

Tijdens haar vakantie zet Irene graag haar vriendinnen een beetje in de spotlight. Dat zie je wel aan de foto’s die de knappe schaatsster plaatst. Daar zie je voornamelijk de vriendinnen van de blondine op de voorgrond. En hoewel de fans van Irene haar natuurlijk volgen vanwege de schaatsster zelf, is dit helemaal geen verkeerde afwisseling. Iedere vrouw in Irene haar vriendinnengroep is namelijk een regelrechte schoonheid. Het gebeurt niet vaak dat er binnen een groep vrouwen zoveel aantrekkelijke personen zitten. Misschien trekt Irene het ook wel aan, dat knappe vrouwen gewoon naar elkaar toe trekken. Wat het ook is, het zorgt wel voor een aantal hele mooie foto’s die de volgers van Irene met veel plezier bekijken. Als dit het resultaat is, dan mag Irene nog wel veel vaker met haar meiden op vakantie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...