Foto: Influencer Lies Zhara moet eigen troeven goed vasthouden; toch vallen ze er bijna uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara heeft een nieuwe foto online gezet, waarbij ze wel heel erg haar best moet doen om ervoor te zorgen dat alles goed blijft zitten. 

De prachtige blondine is weer eens op vakantie op een tropische bestemming en dat bevalt haar uitstekend. Lies is namelijk een groot voorstander van het dragen van hele kleine bikini topjes en op vakantie gaat dat een stuk beter. De mooie influencer weet met haar geweldige voorkomen weer het beste van zichzelf te laten zien. En daarmee zorgt ze ervoor dat alle mannen die haar social media bezoeken zich weer prima kunnen vermaken. Kijk hieronder even mee naar de nieuwste kiekjes van de mooie influencer.

Lies Zhara plaagt graag haar volgers met mooie vormen

De blondine plaagt graag haar volgers met haar mooie vormen. Dat lukt ook nog eens heel erg goed als ze van die hele kleine pakjes aan heeft. Met haar mooie outfits weet Lies weer het beste van zichzelf te laten zien. De influencer kan ook bijna niet anders dan zelf enorm genieten van de foto’s die ze laat zien. Met haar mooie uiterlijk weet ze al haar volgers tevreden te houden. Om het nog even een beetje extra leuk te maken, houdt ze haar prachtige troeven ook nog even stevig vast voor op het beeld. Dat kan je hier bewonderen. 

Lies Zhara weet precies wat haar volgers willen zien

De mooie blondine weet wel dat haar volgers smullen van dit soort video’s. Die vinden het ontzettend leuk om de influencer te zien in dit soort pakjes, terwijl ze even het een en ander optilt, om een beter zicht te geven. Met haar video laat Lies maar weer eens zien dat ze zeker niet de meest preutse influencer van het land is. Ze vindt het namelijk alles behalve erg om haar figuur in de strijd te gooien en zo haar fans te betoveren.

Meer zien van Lies Zhara? Ga naar Instagram!

Als je nou nog meer wil zien van Lies Zhara, dan moet je even naar Instagram toe. Daar vindt je namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de influencer, waar je absoluut van gaat smullen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.