Foto: Influencer Lies Zhara ligt zonder topje te zonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft het talent om zelfs de meest alledaagse momenten om te toveren tot een adembenemende ervaring.

De prachtige vormen van Lies Zhara op spannende foto goed te bewonderen

Onlangs deelde de Instagram-sensatie een foto die mannenharten flink wat sneller deed kloppen. De foto toont Lies terwijl ze ontspannen ligt te zonnen op het prachtige Gjipe strand in Albanië, omringd door mensen die haar ongetwijfeld wel even geïnspecteerd hebben. Vanuit Lies haar eigen perspectief, zie je haar zongebruinde benen bakken, terwijl ze op een stretcher ligt. Het geeft ons een blik op de uitgestrekte zee van het Albanese strand, terwijl haar benen fonkelend liggen te schijnen in de zon. Nu is de eerste foto van de knappe blondine natuurlijk wel een beetje braaf. Maar niet getreurd, want Lies Zhara maakt veel goed met haar tweede kiekje.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat trots haar eigen enorme bergtoppen zien in luchtig shirtje

Natuurlijk weet Lies Zhara haar fans te verleiden

Lies, liggend op haar buik, kijkt speels in de camera, alsof ze je uitdaagt om er naast te gaan liggen. En ja, daar word je dan wel even sprakeloos van. De knappe influencer is zo te zien ook al goed bruin. En dat wil ze natuurlijk zo egaal mogelijk hebben, dus dan is er maar één optie. Haar topje zal toch echt uit moeten. Lies kijkt bovendien erg ondeugend in de camera, terwijl ze daar op haar buik ligt te braden. Je zou toch echt bijna jaloers worden op die handdoek. Er is ook behoorlijk wat zelfvertrouwen voor nodig om zonder topje op een openbaar strand te gaan liggen. Gelukkig kunnen we duidelijk zien dat zelfvertrouwen bij Lies Zhara geen enkel probleem is.

Lies Zhara neemt fans mee onder de douche

Na een hele dag onder de zon, weet iedereen hoe heerlijk het voelt om de zoutresten en het zweet weg te spoelen. Lies Zhara besluit om haar volgers te trakteren en dat moment te delen. Een kort maar zeer gebeurtenis, die haar volgers mee mogen maken. In de korte video laat Lies zien hoe ze onder de douche staat om het zand en zeezout van haar zomerse avontuurtje van haar geweldige af te spoelen. Wat zo mooi is aan deze video, is de echtheid ervan. In een tijdperk waar alles gefilterd en bewerkt wordt, kiest Lies Zhara ervoor om geen make-up en geen filters te gebruiken. Je ziet alleen Lies en het stromende water. Het moment is helaas van vrij korte duur, maar het doet je wel hunkeren naar nog veel meer van dat soort spetterende momenten met Lies Zhara.

Lies Zhara is een keukenprinsesje op nieuwe foto

Dat Lies een passie heeft voor reizen en mode, dat weten we. Maar afgelopen week deelde ze een heel andere kant van zichzelf: haar liefde voor koken. Met een reeks foto’s en video’s gaf ze haar volgers een kijkje in haar keuken. Het was absoluut smullen geblazen, op zowel culinair als visueel gebied. Het hoogtepunt kwam toen Lies besloot een traditioneel Albanees gerecht te bereiden. Haar volgers konden de geur bijna ruiken door hun schermen heen. Lies Zhara ziet er dus niet alleen goed uit, ze kan ook nog eens goed koken! Wat een topvrouw is het ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!