Foto: Hila Noorzai verwent Moltalk-kijker met heerlijk kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het meest spannende programma van de Nederlandse televisie is alweer even bezig en Hila Noorzai doet er nog even een schepje bovenop.

Hila Noorzai weet met foto flink te verwennen

De prachtige radio dj vermaakt momenteel iedereen bij het programma Moltalk, het praatprogramma waar na elke aflevering van Wie is de Mol? nog even nagebabbeld wordt met oud kandidaten en mollen om zo de clues van de aflevering te achterhalen en hopelijk de Mol te kunnen vinden. Hila Noorzai is onderdeel van het clubje dat jou gaat helpen met het vinden van de Mol. En daar heeft ze veel plezier in. Dat laat ze dan ook graag zien op foto’s van de uitzending. Maar haar volgers worden wel gelijk weer flink verwend met die foto. Behalve wat oude bekenden, is vooral de prachtige lach van Hila heel erg opvallend.

Lees ook: Beeldschone Hila Noorzai verklapt met deze foto mogelijk Wie Is De Mol-geheim

Hila Noorzai heeft een prachtige lach op nieuwe foto

Met haar vrolijke lach weet Hila Noorzai een heel land gelijk te doen smelten. Slechts één foto zorgt ervoor dat de mannen van Nederland helemaal op hol slaan. En dat is ook niet zo gek, want Hla is een hele verleidelijke dame. Natuurlijk is het fijn om daar foto’s te mogen zien. Hila deelt graag kiekjes uit haar leven met haar volgers. Ze vindt het fijn dat haar volgers op de hoogte zijn van alles wat er speelt in haar drukke leventje. En door al die vrolijke foto’s die Hila op haar Instagram kanaal zet, krijgt ze er alleen nog maar meer volgers bij. Hila Noorzai heeft twee pluspunten als het gaat om mooie foto’s maken, namelijk haar prachtige lach en haar verleidelijke . En beide goot de radio dj graag in de strijd om de mooiste foto te kunnen maken. Haar volgers worden over het algemeen flink in de watten gelegd door Hila.
De knappe vormen van Hila Noorzai

Soms verbergt Hila Noorzai haar goed gevormde achter een extra laagje stof. Op die dagen moet je het alleen doen met de prachtige lach van de radio dj. Maar soms heeft Hila zin in een meer onthullende foto en trekt ze een strak jurkje aan. En die foto’s zijn toch wel enorm genieten. Je merkt dan gelijk hoe knap Hila Noorzai eigenlijk is. De meeste van haar fans horen alleen maar haar stem de hele tijd over de radio, maar in het echt is Hila ook gewoon enorm interessant. Eigenlijk is ze dan nog veel interessanter, omdat ze zowel je oren als je ogen prikkelt. Met haar verleidelijke foto’s weet Hila in ieder geval haar volgers blij en betrokken te houden. Het zal nog wel even duren voordat de knappe blondine stopt met het verwennen van haar trouwe volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak