Foto: Hiermee maakt Ranomi Kromowidjojo zich in één klap hoofdverdachte in Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Wie Is De Mol? wordt zwemster Ranomi Kromowidjojo is door bijna niemand verdacht. Maar of dat na deze foto nog steeds het geval is…

Bewijst dit dat Ranomi Kromowidjojo de mol is?

Het blijft één groot raadsel om erachter te komen wie de mol is en wie gewoon de kandidaten zijn van het programma Wie Is De Mol? Ondertussen zijn er alweer zes afleveringen van het programma geweest, en de zevende komt eraan. Zal dan nu eindelijk duidelijk worden wie er de hele tijd aan het mollen is of blijft het een lastig raadsel? Eén van de weinige deelnemers die niet veel verdacht word is Ranomi Kromowidjojo. Dit komt doordat de brunette redelijk op de achtergrond speelt. Ook zijn er geen extreme mol acties te zien bij de zwemster, of ze kan ze erg goed verborgen houden. Toch zijn  er nu nieuwe aanwijzingen die ervoor zorgen dat Ranomi Kromowidjojo in één klap hartstikke verdacht is. Zo plaatst de fanatieke molzoeker Gido Verheijen een foto waarop te zien is hoeveel geld de kandidaten daadwerkelijk hebben opgebracht.

Minste opbrengst voor Ranomi Kromowidjojo

Het is bijzonder om te zien hoe Ranomi ineens als bijna slechtste kandidaat uit deze foto komt. Zo heeft enkel Jurre Geluk minder geld opgehaald voor de pot. Jurre heeft zelfs een negatief bedrag in de drie honderd euro. Ranomi komt er iets beter vanaf met slechts 256 euro. De mol wil natuurlijk niks liever dan zo weinig mogelijk geld in de pot brengen, en dat lijkt Ranomi aardig goed af te gaan.

Ranomi Kromowidjojo is bij velen geen hoofdverdachte

Het is bijzonder dat eigenlijk maar weinig mensen Ranomi Kromowidjojo verdenken. Zo geeft Oud-kandidaat Patrick Martens ook tijdens het programma Moltalk aan niks te hebben opgeschreven over Ranomi. Toch zitten er veel verstopte hints in het programma die kunnen wijzen naar de brunette. Zo was in de eerste aflevering al te zien dat alle kandidaten zitten opgesloten in kisten met allerlei gekleurde stippen erop. Het is bijna té toevallig dat deze gekleurde stippen allemaal de kleuren zijn van de Olympische Spelen. Die zijn natuurlijk overduidelijk voor Ranomi bedacht, want zij is zelf oud-Olympisch kampioen zwemmen.

Lees ook: Ranomi Kromowidjojo ergert zich kapot in weggeknipt WIDM-fragment

Ranomi Kromowidjojo maakt zich verdacht met deze actie

Nu we er zo goed induiken zijn er nog veel meer opvallende aanwijzingen die Ranomi Kromowidjojo erg verdacht maken. Zo is er een theorie over de badeendjes. Je kan namelijk niet om de gele dingen heen dit seizoen. Het begon zelfs al nog voor het seizoen officieel was begonnen. De kistjes met de aankondiging van de kandidaten werden namelijk opengemaakt met een sleutel met een badeendje. In de afleveringen komen ook telkens badeenden voorbij. Zoals in de opdracht waarbij Daniel en Annick de badeendjes uit het water moesten vissen en de andere kandidaten de gigantische badeend omhoog op de berg moesten duwen. Er is natuurlijk maar één iemand die iets met een badeend te maken heeft en dat is Ranomi Kromowidjojo, want ze is zelfs vergelijkbaar met een badeend door haar zwemcarrière.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!