Foto: Het geheime dubbelleven van Vivienne van den Assem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou het niet zo snel achter haar zoeken, maar Vivienne van Assem is een enorme fan van metal en hard rock. 

Meestal denk je bij presentatrice Vivienne van den Assem niet meteen aan keiharde rock of metal muziek. Daar heb je toch al gauw een wat zachter beeld bij. Maar niks blijkt minder waar. Blijkbaar is Vivienne een enorme metal/rock fan. In verschillende oudere interviews vertelt ze hoe ze los ging in de moshpit en altijd heel blij was als ze daar dan heelhuids weer uit kwam. Je had het geheime leven van Vivienne natuurlijk al een klein beetje aan kunnen zien komen. In de uitzendingen van RTL Boulevard draagt ze ook altijd een band T-shirt van een of andere rock ’n roll band, punk of metalband.

Lees ook: Viviënne van den Assem is Marieke Elsinga te slim af
Vivienne liet al hints vallen tijdens RTL Boulevard met spannende foto

Achter de schermen bij RTL Boulevard wist iedereen al eigenlijk van het geheime leven van Vivienne. Dat de presentatrice, die zich normaal gesproken bezig houdt met de laatste roddels uit showbizz land, eigenlijk het liefste de hele dag staat te springen en gek staat te doen op harde muziek, dat was voor hun al lang geen geheim meer. Vivienne heeft ook nooit echt moeite gedaan die kant van zichzelf te verbergen, hij is alleen tot nu toe nog niet zo erg opgevallen. Maar je had het wel enigszins moeten zien aankomen. Vivienne draagt namelijk altijd van die shirts met daarop afbeeldingen van oude rock of metal bandjes. Vivienne blijkt veel meer een rock chick te zijn dan in eerste instantie werd gedacht.
Vivienne gaat in haar vrije tijd graag uit haar dak op spannende feestjes

In haar vrije tijd gaat Vivienne graag enorm uit haar dak. Tijdens festivals of heftige concerten en feesten zoekt ze graag de moshpit op. Daar duikt ze dan zonder aarzelen in. Dat het daar het hardst aan toe gaat boeit Vivienne niet. Dat is voor haar juist heel spannend. Als ze dan uren later bezweet en onder de modder de moshpit weer uitkomt, met of zonder al haar tanden, dan voelt ze pas dat ze leeft. Vivienne heeft dus een hele verborgen kant die niemand ooit van haar gezien heeft.

Vivienne is aangetrokken tot rocksterren

Bezwete mannen met een beetje een buik, een ruige baard en een gitaar in hun handen, daar gaat Vivienne heel erg goed op. Dat klopt ook wel als je haar vriend bekijkt, die past precies in dat plaatje. Rocksterren met gitaren, dat is voor Vivienne de ultieme aantrekkelijke droom. Dat zijn pas mannen met passie. Als je het hart van Vivienne nog wilt veroveren en haar wilt kapen van haar huidige vriendje, dan weet je wat je te doen staat. Regel een aantal vrienden, richt een metal bandje op en storm op Vivienne af met je gitaar in de aanslag. Dan wordt de prachtige presentatrice namelijk spontaan helemaal wild van je.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!