Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan…

Hélène Hendriks gaat zich samen met vriendin Anouk Hoogendijk in het zweet werken in oranje overalls. Kan je al raden waar dit over gaat? Het gaat in ieder geval een aflevering worden die je niet mag missen!

Hélène Hendriks met Anouk Hoogendijk in Jachtseizoen

Zet je schrap: Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk zijn binnenkort te zien in het Jachtseizoen van StukTV. Zouden de dames 4 uur lang uit de handen kunnen blijven van team Stuk? Of gaan ze gruwelijk op hun plaat en worden ze gepakt. In ieder geval hebben de dames allebei een indrukwekkende conditie, dus met het wegrennen moet het wel goed komen. Ze hebben natuurlijk niet voor niets een topsportverleden. Al die jaren training hebben tot dit moment geleid – eindelijk kunnen deze blondines optimaal gebruik maken van hun goedgetrainde lijf. Giel, Thomas en Stefan hebben dus nog een flinke uitdaging voor de boeg, want Anouk en Hélène pak je echt niet zomaar. Maar de dames zouden ook moeten oppassen, aangezien team Stuk beschikt over veel apparatuur. Een snelle bus, gps-signaal, een drone en natuurlijk drie oplettende heren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Hélène en Anouk kunnen zich moeilijk verstoppen

In de menigte opgaan is in knaloranje overalls sowieso al lastig, maar voor de beeldschone Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks is het natuurlijk nóg moeilijker. Deze twee opvallende blondines trekken zonder felle outfits al genoeg aandacht. Bedenk maar eens hoe het eruit zou zien als je Hélène en Anouk sprintend op straat of schuilend achter auto’s zou spotten. We geven deze twee dames wel een goede kans. Ze zijn na jarenlang samenwerken in de studio bij vrouwenvoetbal ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Toen ze gedwongen uit elkaar gehaald werden toen de tv-rechten verschoven hielden ze contact. Logisch dus dat Hélène en Anouk deze kans bij Jachtseizoen meteen aangrepen. Deze blondines gaan voor elkaar door het vuur!

Ajax-spelers binnenkort te zien in Jachtseizoen

Niet alleen Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks zijn de enige met een topsport verleden, die mogen deelnemen aan het programma van StukTV. Nou, een verleden, de volgende heren zijn zelfs nog topsporters op dit moment! We hebben het hier namelijk over niemand minder dan Davy Klaassen en Daley Blind, wie kent ze niet, twee topvoetballers van Ajax. Ook voor deze heren geldt natuurlijk hetzelfde als voor de dames; ze hebben een dijk van een conditie. Het gaat nog een flinke opgave worden voor team Stuk om deze heren te pakken. En als het op een rennen aankomt, is het geen raadsel wie de sprint-battle gaat winnen. Dat zijn natuurlijk de heren van Ajax. De heren moeten zich natuurlijk wel net zoals de dames aan een paar regels houden: niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig, en geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon. Zouden de heren het lukken om 4 uur uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan?

Nòg meer deelnemers Jachtseizoen onthuld

Niet alleen Hélène Hendriks, Anouk Hoogendijk, Davy Klaassen en Daley Blind waren onthult als deelnemers, we kregen zelfs nog meer namen, die in het nieuwe seizoen van Jachtseizoen te zien zijn. Waar eerst de deelnemers per één iemand gingen, doen ze het natuurlijk nu in koppels. De koppels van het komende seizoen; Kjeld Nuis en Ireen Wüst, Maxime en Montana Meiland, Peter Gillis en Rob Geus, Ruud de Wild en Olcay Gulsen, Sander Lantinga en Jan Versteegh en Gert en Viktor Verhulst. Er zitten een hoop verrassende koppels tussen. Zou team Stuk hun inspiratie verloren zijn voor deelnemers, of hebben ze iedereen gewoon al gehad? In ieder geval zijn sommige koppels van deze deelnemers uiterst vermakelijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.