Foto: Hélène Hendriks wéér overladen met reacties na foto in strak oranje shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een prachtvrouw. Dat krijgt ze dan ook constant te horen van haar volgers. Deze keer denkt ze iedereen slim af te zijn, maar tevergeefs…

Er is geen negatief woord over Hélène Hendriks te vinden

Hélène Hendriks is een vrouw naar het hart van elke man. Ze is een sportliefhebber, blond, mooi, weet veel van voetbal, heeft zelf hockey gespeeld én is hartstikke lenig. Wie niet droomt van Hélène heeft een schroefje loszitten. Kijk maar eens in de reacties van haar Instagram foto’s. Nergens vind je negativiteit. Dat kan soms ook nog wel eens lastig zijn voor een vrouw in de sportwereld. Ze wil natuurlijk wel serieus genomen worden. Tijdens het vorige EK poseerde Hélène voor de VI-oranjetalkshow voor een promotiefoto. Deze foto werd toen met enorm enthousiasme ontvangen, vooral door het lekker strakke oranje shirtje dat ze droeg. Ook bij VI kreeg ze er veel commentaar op en de foto bleef maar terugkomen. Nu er weer een groot toernooi aan zit te komen, en Hélène dus ook weer een rol speelt bij de programmering van VI, plaatst ze weer een promo foto in een oranje shirtje, maar ze heeft overduidelijk geleerd van de vorige keer! Ze heeft er namelijk een jasje overheen aangetrokken, om zo de meest dorstige volgers op afstand te houden. Het is echter niet gelukt. In de reacties zijn wederom alleen maar complimenten terug te lezen en zegt iedereen dat Hélène er weer heerlijk uitziet. Hopelijk komt hier verder geen commentaar op, Hélène.
Hélène Hendriks verkleedt zich als lekker hapje

In een recente foto die Hélène op haar Instagram heeft gedeeld met haar volgers, is te zien hoe ze achter een tafel staat bij een voetbalveld. Ze heeft een microfoon in haar hand en kijkt de camera in. Naast haar staat haar collega Marciano Vink. We kunnen er dus vanuit gaan dat ze op dat moment verslag aan het doen is van een wedstrijd en verschillende mensen gaat interviewen. In het bijschrift zet ze: “Ontvangstantenne”. Daarmee verwijst ze naar één van de lampen van het voetbalstadion achter haar die zo klein is dat het net lijkt op een antenne. Zeker omdat het staafje net achter haar hoofd tevoorschijn komt, lijkt het net of het haar ontvangstantenne is. In de reacties kunnen mensen er ook goed om lachen. Iemand zegt zelfs: “Je bent een beetje zo’n borrelhapje op een prikkertje”. Wij roepen dit uit tot de grappigste reactie onder deze foto!
Hélène Hendriks doet aan zelfspot

Zeker als je populair en bekend bent, is het geen goed gezicht als je niet een beetje aan zelfspot kan doen. Gelukkig is daar bij Hélène geen gebrek aan. Ze plaatst zonder enige gêne een foto van zichzelf terwijl ze een hele gekke kop trekt. Ze zet erbij: “Intelligente pose wel”. Heerlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...