Foto: Hélène Hendriks weer gedegradeerd tot bijrol tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine schuift vanavond weer aan bij Vandaag Inside, na wekenlang zelf De  Oranjezomer te hebben gepresenteerd.

Hélène Hendriks is weer terug van maar heel kort weggeweest

Het kwam voor de meeste mensen een beetje als een verrassing toen Hélène Hendriks met haar programma De Oranjezomer een regelrechte hit in handen had. De knappe blonde presentatrice had natuurlijk al bij programma’s als Vandaag Inside een flinke ervaring opgebouwd, maar had nog maar weinig zelf op haar naam staan. Wel had ze een aantal keer het presentatiestokje overgenomen en had ze kort een aantal eigen shows in handen, maar niks zo groot als De Oranjezomer. En wat bleek nou? Het programma was een echte hit. Hélène Hendriks deed het eigenlijk stiekem leuker dan de heren van VI. En dat had niemand aan zien komen. Maar nu is ze weer terug bij haar vertrouwde rol als sidekick, nu de heren van VI terug op de buis zijn.

Lees ook: Video: Kijkers smeken om terugkeer geliefde Hélène Hendriks na ordinaire start Vandaag Inside

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks bijt flink van zich af tegenwoordig

De aantrekkelijke blondine is misschien terug bij Vandaag Inside, maar dat betekent niet dat ze net als voorheen de tweede viool gaat spelen. De prachtige presentatrice is inmiddels flink gegroeid in  haar rol als presentatrice en weet daarmee de heren van VI een klein beetje buitenspel te zetten. Ze was altijd al erg goed bestand tegen de harde grappen van de mannen, vooral die van Johan Derksen, maar inmiddels kan ze volledig van zich af bijten. De heren van Vandaag Inside mogen dus wel uitkijken, want anders worden ze volledig weggespeeld door de aantrekkelijke dame. Gelukkig is het allemaal maar ‘doen alsof’ en steunt achter de schermen iedereen elkaar enorm. Johan Derksen bijvoorbeeld gunt de knappe blondine de hele wereld. En dat laat hij ook maar weer eens blijken tijdens een van de laatste uitzendingen van het populaire programma.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks leidt supporters in stadion af met ontzettend strak shirtje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks wordt emotioneel bij denken aan gezinsuitbreiding

De knappe blondine houdt haar eigen leventje meestal vrij stil. Zo weet niemand helemaal hoe het met Hélène Hendriks en haar dates zit. De aantrekkelijke presentatrice houdt natuurlijk wel gewoon van mooie mannen, maar in hoeverre ze die ook echt mee naar huis neemt, blijft een beetje geheim. Nu heeft Hélène Hendriks wel iets gezien waar haar hartje sneller van gaat kloppen. En dat is een jonge vader met zijn zoontje. Het doet Hélène Hendriks gelijk denken aan haar eigen plannen voor een toekomstige gezinsuitbreiding. Of Hélène Hendriks echt aan de kinderen gaat later, dat valt nog te bezien. Eerst moet de prachtige blondine natuurlijk een partner vinden. Maar de mannen staan voor haar in de rij, dus dat zou niet moeilijk moeten zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor horrorfilm The Exorcist: Believer

The Exorcist, één van de bekendste horrofilms ooit, heeft een nieuwe sequel! Zin in een nostalgisch avondje griezelen? Lees dan snel verder...

Zangeres Amy Vol van OG3NE deelt schaars geklede foto in zwembad

De Nederlandse zangeres Amy Vol, bekend als lid van de populaire meidengroep OG3NE, heeft haar Instagram-volgers onlangs betoverd met een prachtige foto.

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?