Foto: Hélène Hendriks toont lichaamsdeel waar ze zich voor schaamt tijdens De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks vertelt in bijzonder moment over een lichaamsdeel waar ze zich enorm voor schaamt, tijdens De Oranjezomer. 

Prachtige Hélène Hendrik laat moedig zichzelf zien

Hélène Hendriks heeft tijdens de uitzending van De Oranjezomer weer voor een bijzonder stukje televisie gezorgd. De presentatrice laat namelijk helemaal aan de start van de uitzending iets zien wat ze normaal probeert te verbergen, namelijk haar rechterhand. Daar mist Hélène namelijk een vingertopje. Dat heeft ze echt jarenlang uit het zicht weten te houden, maar nu laat ze het zien op beeld. “Er is een klein stukje af, zoals je ziet. De pink.” Hélène Hendriks hoopt op deze manier haar schaamte voor haar aparte pink te overwinnen.

Lees ook: Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk vrouwelijk trio tijdens De Oranjezomer
Ondanks verminkte pink blijft Hélène Hendriks een prachtige vrouw

Ze mist misschien een klein beetje van haar pink, maar daardoor is Hélène Hendriks zeker nog geen minder knappe vrouw. De prachtige blondine weet altijd haar volgers in ieder geval flink te imponeren met haar prachtige uiterlijk. Hélène trekt voor op televsiie ook graag outfits aan die wat aan de strakke kant zijn, zodat je haar echt perfect kan zien. En dat is wel heel erg mooi. Want zo zie je meer van de prachtige presentatrice dan je misschien eerst voor mogelijk had gehouden. De aantrekkelijke blondine weet met haar looks in ieder geval al haar fans helemaal wild te maken. Daar heeft ze haar pink ook zeker niet voor nodig. Hélène windt haar fans gewoon om een andere vinger. Dat doet ze net zo makkelijk.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks stapt weer over naar nieuwe man bij De Oranjezomer

Hélène Hendriks heeft eindelijk haar draai gevonden bij De Oranjezomer

Het heeft misschien eventjes geduurd, maar Hélène Hendriks heeft eindelijk haar draai gevonden bij het leuke programma De Oranjezomer. De knappe blondine heeft namelijk best wel wat kijkcijfers met dat programma. De meningen online liegen er ook niet om. De meeste mensen zijn ontzettend positief over het praatprogramma. In het begin was het eventjes zoeken voor Hélène, die natuurlijk geen imitatie wilde doen van Vandaag InsideHélène Hendriks wilde echt haar eigen stijl neerzetten en dat lijkt ontzettend goed te zijn gelukt. De knappe blondine weet er elke aflevering in ieder geval weer een enorm feestje van te maken. En dat is natuurlijk erg fijn. Haar kijkers zijn in ieder geval erg blij met haar inzet.

Na De Oranjezomer mag Hélène Hendriks wel weer vaker op televisie te zien zijn

De zeer aantrekkelijke presentatrice mag ook na het aflopen van de Oranjezomer weer wat vaker terugkomen op televisie. Ze valt duidelijk erg goed in de smaak bij televisie kijkend Nederland. Met haar warme persoonlijkheid en ongelooflijk fijne stem maakt ze het makkelijk om naar haar te luisteren de hele avond. En haar prachtige looks zorgen ervoor dat de kijkers ook nog eens wat leuks te zien krijgen. Die combinatie is natuurlijk voor de meeste mensen echt ontzettend fijn te noemen. En dus kijken mensen maar al te graag momenteel naar De Oranjezomer. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.