Foto: Hélène Hendriks steekt tong uit naar deze onverwachte BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine, Hélène Hendriks, neemt op tv vaak geen blad voor d’r mond. Alleen nu gaat ze zelfs een stapje verder.

De presentatrice bij het programma HLF8 nodigt elke week weer nieuwe gasten uit. De knappe blondine gaat het hier dan hebben over recent gebeurde onderwerpen. Nu was de autocoureur Tom Coronel aanwezig in de studio om te praten over de GP van Zandvoort. Tom was gevraagd om verslag te geven over de GP van Zandvoort, maar kreeg in plaats van een warm welkom een tong van Hélène naar zich toe…

Hélène Hendriks heeft iets gemeen met Tom Coronel

De autocoureur was natuurlijk aanwezig bij de GP van Zandvoort. Tom was als verslaggever voor Viaplay aanwezig. Tom Coronel is niet de enige die fan is van de Formule 1. Wat blijkt nu: Hélène Hendriks is ook fan van Formule 1. Sterker nog, de knappe blondine was ook aanwezig bij de GP van Zandvoort en stond oog in oog met een Formule 1-coureur. Met een lekker groen pakje mocht Hélène de Formule 1-beker aan de wereld tonen. Met het groene pakje laat ze de kleuren van Heineken zien, die het evenement sponsoren. Door de groene achtergrond valt Hélène alleen wel helemaal weg in de foto. Ze wordt één met de achtergrond, waardoor je haar nu bijna niet meer ziet. Het moet niet de bedoeling zijn geweest dat zo’n knappe kop in de achtergrond verdwijnt. De beker die Hélène toonde is nu in bezit van Max Verstappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks heeft geen blad voor d’r mond

Als vrouw zijnde zit Hélène Hendriks vaak bij het programma Vandaag Inside. Hier heeft ze veel van Johan Derksen geleerd blijkt maar weer. De knappe ‘pittige’ blondine heeft na de wedstrijd Utrecht-Ajax een paar uitspraken gedaan die je op tv niet snel hoort. Dit deed ze nadat Utrecht-supporters oerwoudgeluiden gingen maken naar spelers van Ajax. De blondine is dus niet alleen knap, maar kan dus ook lekker pittig zijn! De uitspraken die ze maakt zijn dan wel enorm pittig, maar de kijker staat wel achter haar. Op sociale media is iedereen het dan ook eens met de uitspraken van Hélène Hendriks. Op sociale media wordt er dan ook dit gezegd over haar: “Hélène Hendriks omschreef de Utrecht-supporters vorige week heel treffend: hersenloze tokkies. Dit bewijst weer dat ze het rechte eind had”.

Hélène Hendriks op het water met haar ‘vriend’

Ze geniet lekker met haar beste vriend van haar wel verdiende vakantie. De beeldschone presentatrice is samen met haar hond lekker aan het genieten van het mooie weer. In een lekker strak blauw pakje dobbert Hélène over het water. Ze maakt blijkbaar zo’n goeie grap dat haar hond er zelfs om moest lachen. Nou Hélène pas maar op dat je niet in het water valt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!