Foto: Hélène Hendriks op Twitter aangepakt om foute uitspraak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is razend populair bij de kijker. Toch kreeg de blondine het aan de stok met een fan op Twitter…

Normaal gesproken zijn de kijkers alleen maar positief over Hélène Hendriks. Helaas kreeg ze deze week eens rake kritiek te verwerken. Een fan vond namelijk dat Hélène zich niet goed had ingelezen over de uitspraak van de naam van een speler. Het is maar waar je je druk om maakt… Gelukkig had Hélène voor deze man precies de juiste woorden klaarliggen!

Hélène Hendriks zegt de verkeerde naam

Hélène Hendriks was bezig met de voorbeschouwing voor de wedstrijd FC Zürich – PSV. Tijdens de voorbeschouwing waren er een aantal kijkers die zich irriteerde aan haar foute uitspraak. Op Twitter vroegen ze zich geïrriteerd af waarom ze de naam zo fout uitsprak. Het ging hier om PSV voetballer Xavi Simons. De knappe presentatrice zei blijkbaar de hele tijd Xavi Ximons. Hier ergerden de PSV-fans zich enorm aan. Gelukkig reageerde Hélène Hendriks zelf sportief op de kritische tweets.

Hélène Hendriks had de foute uitspraak zelf niet door

Hélène had zelf niet eens door dat ze de naam verkeerd uitsprak. De blondine reageert namelijk met: “Zei ik dat…”. De kritische Twitteraars kunnen er gelukkig om lachen, en lijken het te waarderen dat Hélène de tijd neemt om er sportief op te reageren. De PSV-fans zullen achteraf ook niet meer naar omgekeken hebben. PSV heeft namelijk met 1-5 gewonnen, dus de avond van de PSV-fans kon niet meer stuk.

Hélène Hendriks schuift vrijwel elke vrijdag aan bij Vandaag Inside

Bijna elke vrijdag avond is het weer raak; dan is het ‘Hélène-dag’ bij Vandaag Inside!De afgelopen jaren is Hélène Hendriks uitgegroeid tot één van de smaakmakers bij VI. Vooral Johan Derksen is fan van de knappe blondine. Als het aan Johan Derksen zou liggen, komt Hélène elke dag – en niet alleen op de vrijdag! De presentatrice neemt altijd een goed humeur mee naar het programma. Ze moet alleen uitkijken met wat ze aan doet anders staat Johan Derksen alweer te watertanden!

Andy van der Meijde daagt Hélène Hendriks uit

Hélène Hendriks presenteert sinds een tijdje het programma HLF-8. Tijdens dit programma gaan bekende mensen in de stoel zitten en moeten ze vragen beantwoorden met ja of nee. Deze keer zat Andy van der Meijde in de stoel. Op de vraag hoeveel verschillende bedpartners hij heeft gehad reageerde hij: “ik mis er nog 1”. Hiermee keek hij lachend naar Hélène. De blondine kon hier wel om lachen en zei: “Dit is echt heel slecht. Dit gaat nooit gebeuren”. Het lijkt er dus op dat Andy niet zijn zin gaat krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!