Foto: Hélène Hendriks op Twitter aangepakt om foute uitspraak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is razend populair bij de kijker. Toch kreeg de blondine het aan de stok met een fan op Twitter…

Normaal gesproken zijn de kijkers alleen maar positief over Hélène Hendriks. Helaas kreeg ze deze week eens rake kritiek te verwerken. Een fan vond namelijk dat Hélène zich niet goed had ingelezen over de uitspraak van de naam van een speler. Het is maar waar je je druk om maakt… Gelukkig had Hélène voor deze man precies de juiste woorden klaarliggen!

Hélène Hendriks zegt de verkeerde naam

Hélène Hendriks was bezig met de voorbeschouwing voor de wedstrijd FC Zürich – PSV. Tijdens de voorbeschouwing waren er een aantal kijkers die zich irriteerde aan haar foute uitspraak. Op Twitter vroegen ze zich geïrriteerd af waarom ze de naam zo fout uitsprak. Het ging hier om PSV voetballer Xavi Simons. De knappe presentatrice zei blijkbaar de hele tijd Xavi Ximons. Hier ergerden de PSV-fans zich enorm aan. Gelukkig reageerde Hélène Hendriks zelf sportief op de kritische tweets.

Hélène Hendriks had de foute uitspraak zelf niet door

Hélène had zelf niet eens door dat ze de naam verkeerd uitsprak. De blondine reageert namelijk met: “Zei ik dat…”. De kritische Twitteraars kunnen er gelukkig om lachen, en lijken het te waarderen dat Hélène de tijd neemt om er sportief op te reageren. De PSV-fans zullen achteraf ook niet meer naar omgekeken hebben. PSV heeft namelijk met 1-5 gewonnen, dus de avond van de PSV-fans kon niet meer stuk.

Hélène Hendriks schuift vrijwel elke vrijdag aan bij Vandaag Inside

Bijna elke vrijdag avond is het weer raak; dan is het ‘Hélène-dag’ bij Vandaag Inside!De afgelopen jaren is Hélène Hendriks uitgegroeid tot één van de smaakmakers bij VI. Vooral Johan Derksen is fan van de knappe blondine. Als het aan Johan Derksen zou liggen, komt Hélène elke dag – en niet alleen op de vrijdag! De presentatrice neemt altijd een goed humeur mee naar het programma. Ze moet alleen uitkijken met wat ze aan doet anders staat Johan Derksen alweer te watertanden!

Andy van der Meijde daagt Hélène Hendriks uit

Hélène Hendriks presenteert sinds een tijdje het programma HLF-8. Tijdens dit programma gaan bekende mensen in de stoel zitten en moeten ze vragen beantwoorden met ja of nee. Deze keer zat Andy van der Meijde in de stoel. Op de vraag hoeveel verschillende bedpartners hij heeft gehad reageerde hij: “ik mis er nog 1”. Hiermee keek hij lachend naar Hélène. De blondine kon hier wel om lachen en zei: “Dit is echt heel slecht. Dit gaat nooit gebeuren”. Het lijkt er dus op dat Andy niet zijn zin gaat krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...