Foto: Hélène Hendriks neemt afscheid van Oranjezomer in superkort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tranen met tuiten want het einde is nabij… Maar in ware Hélène Hendriks stijl neemt ze waardig afscheid van Oranjezomer. 

Dat we helaas niet eeuwig kunnen genieten van Hélène Hendriks en Oranjezomer was reeds bekend. Al hebben wij de informatie kennelijk flink verdrongen. Logisch wel, want aan het afscheid van Hélène wil je natuurlijk helemaal niet denken! Toch moeten we er nou eindelijk aan geloven: De Oranjezomer is ten einde. Gelukkig weet Hélène onze pijn toch nog een beetje te verlichten. En dat doet ze met een wel heel spannend jurkje…

Hélène Hendriks neemt afscheid van Oranjezomer in onvergetelijk jurkje

Als het aan ons ligt is Hélène Hendriks de ster van deze zomer. Haar talkshow De Oranjezomer barst van de lovende reacties en ook haar knallende kijkcijfers praten voor zichzelf. En hoe kan het ook anders? Hélène is natuurlijk een prachtige verschijning en ook haar dosis charme en humor doet het goed op televisie. Logisch toch dat we allemaal fan zijn? Vandaar dat het ook nét een tikkeltje extra zeer doet dat de beeldschone presentatrice nou afscheid neemt. Al doet ze dat wel op echt spectaculaire wijze. Zo deelde Hélène dit overheerlijke plaatje op Instagram van gezelligheid achter de schermen. En nou trekt Hélène altijd al onze aandacht, maar ook deze keer kunnen we zeer zeker niet van haar wegkijken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Het super kleine rokje van Hélène

Hélène schittert namelijk in een werkelijk piepklein jurkje! Normaliter zou het heerlijke rokje onder de tafel verdwijnen, maar niet in dit onthullende plaatje. Nee, deze keer mogen we genieten van Hélène in haar volle glorie. Zo laat het superkleine rokje weinig aan de verbeelding over en ook het bovenkantje zijn we zeer over te spreken! Daar weet het dunne stofje Hélène namelijk nog maar nét te bedekken! Of het met opzet is weten we niet, maar twee knellende knoopjes is het enige wat het topje bijelkaar houdt. En dat doet echt wonderen voor haar spectaculaire assets. Hélène mag dan nu op het lijstje staan van Nederland’s favoriete talkshowhosts, maar ze is zeer zeker ook één van onze knapste vrouwen. Mocht je nog twijfelen weet Hélène haar oogverblindende glimlach je vast en zeker te overtuigen. Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Fans Hélène Hendriks eisen meer Oranjezomer

Maar zelfs dit overheerlijke kiekje van Hélène Hendriks weet haar fans niet af te leiden. Nee, de massa’s zijn in de reacties zeer duidelijk: ze willen meer! En wij snappen het volkomen. Hélène mag dan begonnen zijn als een tijdelijke vervanging van de heren van Vandaag Inside, ze eindigt de zomer als fan-favoriet. En één welbespraakte fan wist de spijker op z’n kop te slaan. Zo vatte hij in een zin de galmende mening samen. “Ik zeg DOOR met de Oranje Nazomer, Oranje Najaar, Oranje Winter en Oranje Voorjaar!”. Nou, daar waren flink wat reacties het helemaal mee eens. Smmigen gingen zelfs nog een stap verder. “Mag van mij ipv Vandaag Inside, topper!” Dat we Hélène allemaal gaan missen is in ieder geval duidelijk. En wie weet, als genoeg mensen haar de talkshowkoningin van Nederland noemen mogen we binnenkort snel weer van haar genieten. Wij kunnen niet wachten!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor horrorfilm The Exorcist: Believer

The Exorcist, één van de bekendste horrofilms ooit, heeft een nieuwe sequel! Zin in een nostalgisch avondje griezelen? Lees dan snel verder...

Zangeres Amy Vol van OG3NE deelt schaars geklede foto in zwembad

De Nederlandse zangeres Amy Vol, bekend als lid van de populaire meidengroep OG3NE, heeft haar Instagram-volgers onlangs betoverd met een prachtige foto.

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?