Foto: Hélène Hendriks leidt supporters in stadion af met ontzettend strak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kijkers en voetbalsupporters kunnen hun ogen vaak niet van Hélène Hendriks afhouden. Met dit topje trok ze tijdens de live-uitzending nóg meer de aandacht!

Fans van Hélène Hendriks zullen de afgelopen tijd in tweedstrijd zijn. Dat de blondine namelijk gestopt is met De Oranjezomer betreuren we allemaal, maar dat laat natuurlijk wel ruimte over voor andere activiteiten. En daar blijkt Hélène vol voor te gaan! Met als resultaat een stel overheerlijke beelden. Hélène haalde namelijk alles uit de kast en schitterde langs de lijn in een heerlijk topje. En daar waren alle aanwezigen zeer van te spreken! En dat Hélène alle aandacht naar zich toe trok was wellicht maar fijn ook, gezien de omstandigheden…

Hélène Hendriks trekt bekijks in stadion

We weten onderhand allemaal dat Hélène Hendriks een plaatje is om naar te kijken. Tijdens haar periode als presentatrice van De Oranjezomer hebben we natuurlijk allemaal ons hart aan haar verkocht en het einde van het zomerprogramma had half het land in tranen. Logisch wel, want de 43-jarige schoonheid is nou eenmaal om van te smullen. Gelukkig voor ons hoeven we Hélène nog niet helemaal te missen. Zo presenteerde ze recent nog een zekere voetbalwedstrijd en wist daarbij alle ogen naar zich toe te trekken. Nou zullen genoeg fans graag weg hebben willen kijken van de ietwat matige prestaties op het veld, maar ook aan de andere kant deed Hélène het goed. En wij snappen dat volkomen. De beeldschone presentatrice schitterde namelijk in een topje dat helemaal niets aan de verbeelding over liet! En dat leverde de lekkerste beelden op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Fans worden wild van Hélène Hendriks

Want Hélène Hendriks zette haar grootste assets overduidelijk in het zonnetje. Het topje leek namelijk wel op haar huid geschilderd zo strak en daarmee kregen we fantastisch zicht op haar royale boezem. En dat bleef bij kijkers ook niet onopgevallen. Een deel kon natuurlijk niet wegkijken vanwege Hélène haar charmante glimlach en scherpe commentaar. Zeker met mede-presentator Wim Kieft erbij wist Hélène voor veel kijkers de pijn nog net wat te verlichten. “Perfect tv duo!”, reageerde één enthousiaste fan al snel op social media. Maar ook Hélènes uitdagende topje deed flink wat hoofden draaien. Logisch ook, want dit wil je natuurlijk echt niet missen! Hélène is altijd al om van te watertanden, maar ditmaal overtrefde ze zichzelf. En zo luidden de reacties op social media ook. En één comment wist het allemaal goed samen te vatten: “Lekker ding die Hélène”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks wordt gemist bij Vandaag Inside

En het lijkt wel alsof we nergens geen genoeg krijgen van Hélène Hendriks. Zeker na haar zomerse hit De Oranjezomer is de knappe blondine één van de populairste namen in de Nederlandse showbizz geworden. Logisch dus dat fans haar allemaal terug op de buis willen hebben! Zeker nadat het nieuwe seizoen van Vandaag Inside een beetje ordinair en goedkoop voelt vergeleken met De Oranjezomer is het gemis overduidelijk geworden. En wij snappen het wel. Hélène is natuurlijk een cadeautje om naar te kijken. Maar ook haar inzichtelijke commentaar en scherpe humor doet het goed bij fans! Vandaar dat fans ook bijna eisen meer van Hélène op de buis te krijgen. De verslaggeving van enkele voetbalwedstrijden is daarbij niet genoeg, lijken kijkers te vinden! En wij zijn het helemaal met ze eens. Zeker met dit soort overheerlijke plaatjes krijgen we geen genoeg van Hélène. Kom maar door met meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?