Foto: Hélène Hendriks is mooier dan ooit sinds nieuwe rol Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is mooier dan ooit sinds ze weer voor Vandaag Inside aan de slag mag. Is dat toeval, of is hier meer aan de hand?

Er is geen twijfel over mogelijk. Hélène Hendriks is oprecht een stuk knapper geworden sinds haar terugkeer in Vandaag Inside. dat is tenminste de mening van de experts. De kijker had Hélène uiteraard al lang in z’n top 100 staan. Voor de gemiddelde kijker van Vandaag Inside was er geen enkele twijfel. Voor hen was Hélène Hendriks al de mooiste vrouw op de Nederlandse televisie.

Lees ook: Video: Louis van Gaal geniet van piepjonge Noa Vahle tijdens persconferentie Oranje

Hélène Hendriks in de top 100 van de FHM500

Het is een bijzonder moment voor Hélène Hendriks. Ze heeft namelijk weer een mijlpaal bereikt in haar leven. Een mijlpaal die menig vrouw niet bereikt. Ze staat namelijk op een hele bijzondere lijst. Voor het eerst in haar leven staat Hélène in de top 100 van de FHM500. Voorheen moest ze altijd meer dan 100 vrouwen vóór zich dulden. Wat is er veranderd? Is Hélène als goede wijn, die elk jaar smakelijker wordt? Of heeft het te maken met het feit dat vrouwminnend Nederland tegenwoordig nóg vaker geconfronteerd wordt met de blondine? Waar het ook aan ligt, het is zeer gunstig voor Hélène, die is nu namelijk nog begeerlijker dan voorheen.

Gaat Hélène Hendriks meer werk krijgen door hoge positie?

Sinds ze wekelijks als volwaardige tafeldame bij Vandaag Inside zit, en ook nog de leiding heeft gekregen over HLF8, is Hélène Hendriks niet alleen qua kijkcijfers een paar plaatsen omhooggegaan. Ook op de lijst der lijsten staat ze nu een stuk hoger. Maar gaat haar hoge positie haar ook meer werk opleveren in de toekomst? Die kans zit er wel in. Bij televisie draait het natuurlijk allemaal om het behalen van hoge kijkcijfers. En zo’n gewilde vrouw als Hélène in je programma plaatsen heeft toch zeker wel dat effect. De toekomst ziet er dus goed uit voor Hélène Hendriks. De klussen gaan waarschijnlijk binnenstromen dankzij haar nieuwe positie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Stoot Hélène Hendriks binnenkort de favoriet van haar troon?

De titel van mooiste vrouw ging dit jaar natuurlijk niet naar Hélène Hendriks, maar naar de knappe Abbey Hoes. Maar hoe lang Abbey nog boven Hélène blijft staan is maar de vraag. Hélène wint gestaag aan populariteit de afgelopen jaren. Het kan dus niet heel lang meer duren voordat Hélène boven de prachtige brunette uitstijgt en haar rechtmatige plaats als nummer één op de FHM500 lijst opeist. Hélène Hendriks is zeker knap genoeg om de nummer één positie te dragen. De mannen achter de FHM500 beginnen dat ook te zien, aangezien Hélène langzaam een paar plaatsen omhoog kruipt. Het kan niet lang meer duren of Hélène Hendriks is straks op de cover van de FHM500 te zien. En haar volgers kunnen niet wachten. Die zouden dat geweldig vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.