Foto: Hélène Hendriks is bijna onherkenbaar op straat met harige vermomming

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks gaat op een wel hele bijzondere manier de straat op. De blondine is helemaal vermomd onder een harige laag..

De knappe Hélène Hendriks heeft vele kwaliteiten die ze graag laat zien tijdens haar werk als presentatrice. Daar lijkt Hélène een hele open vrouw, maar veel over haar privé leven deelt ze eigenlijk niet. Af en toe komt er een foto met een zus of moeder van Helene voorbij, maar veel meer krijgen we niet te zien van haar leventje. Iedereen zou het liefst willen weten wie de man is in de blondine haar leven. Toch kiest Hélène er duidelijk bewust voor om deze man uit de spotlights te houden en te verbergen. Ook als ze zich deze winter op straat begeeft lijkt Hélène niet te hengelen naar aandacht. Ze vermomt zichzelf met winterse kledingstukken, én heeft een enorme ‘beschermengel’ die haar uit het zicht houdt!

Hélène Hendriks heeft flink veel haar in haar gezicht

Gelukkig is er wel één ding in Hélène haar privé leven, waar ze juist wél heel veel over deelt. Zo is de blondine stapelgek op haar hondje. De hond van Hélène Hendriks heet Bobbie en vanaf dat hij een puppy was deelt Hélène al heel graag foto’s van het beestje. De twee zijn duidelijk stapelgek op elkaar, en de ene naar de andere schattige foto dat Bobbie op Hélène ligt komt voorbij. Zo is de schoot van de blondine duidelijk het lievelingsplekje van de hond. Op onderstaande foto is Hélène te zien met haar hond in haar armen terwijl ze op een terrasje zit. Het beestje is behoorlijk groot, waardoor Hélène bijna niet meer te zien is op beeld. De twee zien er heel erg schattig uit, en Helene draagt zelfs een jas met een matchende kleur als de vacht van de hond.

Bekijk de foto hier.

Hélène Hendriks deelt foto en krijgt veel harde reacties

Natuurlijk geven de mannen van Vandaag Inside altijd hun ongezouten mening over van alles. Soms lijkt het alsof veel mensen het allemaal nét iets te ver vinden gaan, maar toch kijken er enorm veel mensen naar het programma. Dat kan natuurlijk ook komen doordat Hélène regelmatig aanschuift. Op onderstaande foto zijn een aantal van de mannen van het programma te zien samen met Hélène. Het gaat het los in de reacties van de foto die Hélène plaatst, want nu zijn het een keer niet de heren die hun mening geven maar de volgers. Zo wordt er gezegd: ”Wilfred dames schoentjes aan?” en ”Johan dacht, laat ik wat vrolijks aantrekken.”.

Hélène Hendriks met mannen van VI

Hélène Hendriks en Johan Derksen doen mee aan hilarische muziekquiz

Het is een gouden duo voor een televisieshow: Hélène Hendriks en Johan Derksen. Zo heeft het duo meegedaan aan De Top 4000 Muziekquiz. Samen namen Hélène en Johan het op tegen Patty Brard en Tim Klijn. Het was wel duidelijk dat Johan Derksen een grote muziekliefhebber is, want hij begon zelfs een beetje mee te zingen en te bewegen met het nummer Sweet Caroline. In de show moesten Hendriks en Derksen muzikanten raden die ouder zijn gemaakt, en ook het duo werd met behulp van AI een dagje ouder gemaakt. Al is dat bij Johan Derksen al bijna niet meer mogelijk, want hij is al behoorlijk op leeftijd.

Bron: Instagram 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...