Foto: Hélène Hendriks heeft het koud op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is gemaakt voor de zomer. Het liefst ligt de blondine hele dagen op het strand. Maar met het steeds kouder wordende weer ziet dat er toch wat minder comfortabel uit!

Hélène Hendriks is één van de drukste vrouwen in de mediawereld. Daarom maakt ze goed gebruik van de vrije tijd die ze krijgt…

Hélène Hendriks rillend op het strand

Ze is ontzettend close met haar hond Bobbie. Hélène Hendriks brengt het liefst zoveel mogelijk tijd met het lieve beestje door. Op Instagram zien we het leuke dier dan ook regelmatig voorbij komen. Hij gaat mee met hardlopen en allerlei andere activiteiten. Bobbie geniet van elk moment dat hij met zijn baasje door mag brengen. Veel mannen zouden jaloers zijn op de hoeveelheid aandacht die Bobbie van Hélène Hendriks krijgt. Dit keer is de presentatrice met haar hond te vinden op het strand. Ze hebben het duidelijk naar hun zin. Maar echt strandweer is het niet meer. Een donkere lucht op de achtergrond, Hélène met een dikke winterjas aan, de zomer is voorbij. “Tussen de buien door?” vraagt een fan. Toch mag het weer de pret niet drukken, Hélène en Bobbie zijn duidelijk blij dat ze er zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks krijgt kritiek op HLF8

Sinds dit seizoen presenteert Hélène Hendriks drie dagen in de week de talkshow HLF8. De show zit in zijn tweede seizoen en werd in het eerste jaar gepresenteerd door Johnny de Mol. Vanwege privéomstandigheden kan hij het dit jaar niet doen, dus werd Hélène gevraagd dit tijdelijk over te nemen. Dit viel haar zwaarder dan verwacht. Aan tafel bij Vandaag Inside geeft ze aan dat ze kapot is na drie keer presenteren. Johan Derksen zei dat het niet haar schuld was, maar die van haar redactie. De gasten in HLF8 zijn niet interessant genoeg. Hélène was het hiermee eens. Dit vond haar redactie natuurlijk niet leuk en ze kreeg hierover dan ook veel kritiek. Op Twitter reageert de blondine op de ophef. Ze schrijft dat ze allemaal onderdeel zijn van een team. Kritiek op de redactie is ook kritiek op haar. En misschien nog wel belangrijker: Kritiek is niet erg en helpt bij verbetering.

Hélène Hendriks geniet van topwedstrijd

Het wordt haar nog wel eens verweten dat ze fan van Ajax is. Als objectieve presentatrice zou Hélène Hendriks dat niet moeten laten blijken. Toen ze laatst per ongeluk Ajax zei in plaats van Feyenoord leken de rapen wel gaar. Gelukkig zijn de fans vergevingsgezind en weet Hélène dit soort foutjes altijd goed te herstellen. Seconden na haar blunder zegt ze via Twitter al beschaamd sorry. De humor van de blondine zorgt voor een hoop begrip. Enkele dagen later tweet ze over de wedstrijd PSV-Feyenoord dat het een hele boeiende wedstrijd is. Als dit geen bewijs is dat ze ook gewoon van andere teams houdt, weten wij het ook niet meer.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!