Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Hélène Hendriks houdt zich niet zo bezig met de tour de France. Voor haar is de belangrijkere wielronde de Giro D’Italia momenteel. De vrouwelijke wielrensters doen namelijk de vrouwelijke variant van de race. En natuurlijk is er een Nederlandse dame die daar winst behaalt. Topper Annemiek van Vleuten weet namelijk de roze trui te bemachtigen. Hélène geniet van de beelden waarop Annemiek het hele publiek onder sproeit met champagne. Deze dame heeft zó veel gewonnen, dat ze de juiste spuittechniek inmiddels uitstekend in de vingers heeft. Hélène vindt dat heerlijk om naar te mogen kijken.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks niet onder de indruk van de tour de France

Ze is misschien wel de enige verslaggeefster momenteel die niet in de ban is van de tour de France. Dat is eigenlijk ook niet zo gek, want meestal halen Nederlanders daar ook niet de hoogste plekken. Maar de vrouwelijke competities, daar scoort Nederland al jaren erg goed. Hélène kiest ervoor om de tour de France maar even te laten voor wat het is en zich volledig op het vrouwenvoetbal te gaan focussen. En dat bevalt haar eigenlijk wel prima. heeft ze beschikking over veel spannendere wedstrijden en mag ze af en toe ook nog eens naar mooie vrouwen kijken. Een erg goede deal als je het zo bekijkt.

Annemiek van Vleuten gaat voor de winst

Het was ook een mooi moment in de Giro D’Italia. Ze behaalde de eerste plek tijdens een cruciaal moment in de race en wist de roze trui te winnen. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Dus werd er meteen een fles opengetrokken en over iedereen heen gespoten. Met de vele winsten die Annemiek op haar naam heeft staan zal dit niet de eerste keer zijn dat ze een publiek moest onderspuiten. Het ging haar dan ook verassend goed af. Ze wist haar vele fans, waaronder dus Hélène Hendriks. Die kan alleen maar vol bewondering naar de wielrenster kijken.
Annemiek maakt er een mooi laatste jaar van

Na het seizoen van 2023 zal Annemiek een punt zetten achter haar carrière. Dat betekent dat er niet veel momenten komen om de winst te behalen. Elke race vanaf nu is cruciaal. Annemiek weet dat en rijdt haar races ook met die overtuiging. En dat zie je wel. Het resultaat spreekt overigens voor zich.

Hélène vindt de wielersport fascinerend

Hélène Hendriks keek dus extreem geboeid naar de race van Annemiek. De blonde presentatrice is helemaal in de ban van de wielersport, die ze maar fascinerend vindt. Hélène volgt dan ook graag de races en verdiept zich in de sport. Misschien tijd dus om haar een nieuw programma te geven. ‘Wielrennen International’, oftewel WI, is misschien wel een goede titel voor haar nieuwe programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!