Foto: Hélène Hendriks deelt zeer intieme foto in aanloop naar De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De presentatrice Hélène Hendriks maakt de start van het tv-programma De Oranjezomer wel op één intieme wijze bekend! 

Hélène Hendriks deelt zéér intiem kiekje met volgers

Hélène Hendriks, de charmante presentatrice van De Oranjezomer, heeft de gemoederen doen opschudden met een verrassende zet in de aanloop naar de terugkeer van het programma. In een ludieke actie heeft ze een ‘zeer intieme’ foto gedeeld die fans in spanning achterlaat. Terwijl het hele land reikhalzend uitkijkt naar de herstart van De Oranjezomer op 3 juli, weet Hélène als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Met een flinke dosis humor en ondeugendheid heeft ze op social media een foto geplaatst die de verbeelding prikkelt. De reacties stromen binnen, variërend van nieuwsgierigheid tot lichtelijk verontwaardigd. De vraag blijft echter hangen: wat toont deze mysterieuze foto nu eigenlijk? Is het een hint naar spectaculaire gasten? Een voorproefje van onverwachte wendingen in het programma? Of is het simpelweg een geniale zet om de spanning op te bouwen? Eén ding is zeker: Hélène weet als geen ander hoe ze de Oranjekoorts tot ongekende hoogten kan brengen. Dus zet je schrap en zorg dat je op 3 juli klaarzit voor De Oranjezomer. Het belooft een spraakmakende, amusante en wellicht verrassende uitzending te worden.

Lees ook: Foto: Noa Vahle geeft voetbalfans een intiem goedmakertje met Hélène Hendriks

Helene Hendriks

De hond van Hélène kan zijn ogen niet van het baasje afhouden

Het is duidelijk dat de trouwe viervoeter van Hélène Hendriks, de labrador, een onverwoestbare band heeft met zijn geliefde baasje. Terwijl Hélène ontspannen op de bank ligt, heeft de labrador zijn hoofd zorgvuldig op haar buik geplaatst en staart hij haar recht in de ogen aan. Deze innige connectie tussen mens en hond straalt onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen uit. Het is alsof de labrador de diepste gedachten en emoties van Hélène kan lezen, en zij de zijne. Hun blikken vormen een stilzwijgende communicatie, een taal die alleen zij begrijpen. Het is een tafereel dat zowel vertederend als hartverwarmend is. Het toont de bijzondere band tussen mens en dier, waarin loyaliteit en genegenheid centraal staan. Hélène mag zich gelukkig prijzen met zo’n toegewijde metgezel die haar onvoorwaardelijk steunt, zowel op de bank als in het leven buiten de schijnwerpers van de televisie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

De Champions League beker in het vizier van Hélène

Wat een geluksvogel is Hélène Hendriks! Ze was aanwezig bij de finale van de Champions League in Istanbul, Turkije, en kreeg de unieke kans om de beker van dichtbij te filmen. En alsof dat nog niet genoeg was, deelt ze het filmpje ook nog eens op haar Instagram! Hélène, altijd gepassioneerd over voetbal, heeft haar droom waargemaakt door de ultieme prijs van het Europese voetbal van zo dichtbij te kunnen bewonderen. Het is alsof ze de magie van het spel in haar handen vasthoudt en de energie van het stadion door haar aderen voelt stromen. Het filmpje dat ze deelt op Instagram is een waar genot voor alle voetbalfans. We krijgen een glimp te zien van de glanzende Champions League-beker, schitterend als een juweel op het veld. Het is bijna alsof we zelf deel uitmaken van het spectaculaire evenement en de spanning van de finale kunnen voelen. Hélènes passie voor voetbal is duidelijk voelbaar in haar enthousiasme om dit bijzondere moment te delen met haar volgers. Ze laat ons meegenieten van haar onvergetelijke ervaring en we kunnen niet anders dan blij zijn voor haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?