Foto: Hélène Hendriks deelt privé foto van zichzelf met drielingzussen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft net een hele leuke verjaardag achter de rug. Wist je dat Hélène nog twee hele knappe zussen heeft met dezelfde verjaardag?

Wat weinig mensen weten van Hélène Hendriks is dat ze onderdeel is van een drieling. Dat betekent dat er nog twee vrouwen rondlopen in Nederland die er ongeveer hetzelfde uitzien as Hélène Hendriks en dus ook een verjaardag met haar delen. Ter ere van de verjaardag van haar en haar zussen, deelt Hélène Hendriks een paar prachtige foto’s uit haar privé collectie. En die moet je toch echt wel gezien hebben. Het geeft een hele andere kijk op Hélène Hendriks.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks laat lenigheid zien in badpak

Hélène deelt foto van haar knappe zussen

De foto collectie van Hélène begint met drie foto’s van de zussen waarop gelijk goed de overeenkomsten en verschillen tussen hen te zien zijn. Hélène zelf is natuurlijk blondine, maar haar zussen niet. Zou Hélène haar haartjes dan verven? Of zijn het haar zussen die dat juist gedaan hebben? Verder zijn er vooral in het gezicht duidelijke verschillen tussen de drie knappe vrouwen aan te wijzen. Want hoewel Hélène ongetwijfeld veel lijkt op haar zussen, is het zeker geen directe kopie. Gelukkig maar, want dat maakt Hélène uniek op de wereld.

Hélène deelt bijzondere foto uit jeugd

Hoewel de zussen nu wel goed uit elkaar te houden zijn, was dat niet altijd het geval. Toen de zussen jonger waren leken ze nog veel meer op elkaar. Dat kan je ook wel zien op de foto die Hélène deelt met haar volgers. Daar lijken de zussen nog erg op elkaar. Ook hebben ze allemaal lichte haren. Waarschijnlijk is Hélène haar haarkleur dus echt. Weer een mysterie opgelost. Hélène denkt met veel plezier terug aan haar kindertijd met haar zussen. De drieling heeft nog steeds een erg goede band en spreekt elkaar regelmatig.

Hélène gaat aan de wijn voor haar verjaardag

Haar zussen konden niet aanwezig zijn, dus drinkt Hélène zelf maar een wijntje voor haar verjaardag. Terwijl ze terugdenkt aan alle mooie herinneringen die ze samen met haar zussen heeft beleefd, proost ze en neemt ze een slok van haar heerlijke wijntje. Hélène is duidelijk aan het genieten van haar verjaardag. Ze viert het misschien in haar eentje, maar een rustig avondje kan natuurlijk ook heerlijk ontspannen werken. Hélène is oud en wijs genoeg om te bepalen hoe ze haar verjaardag wil doorbrengen.

Hélène Hendriks ziet er nog steeds prachtig uit

Ze is misschien een jaartje ouder, maar dat maakt bij Hélène helemaal niet uit. De knappe blondine ziet er nog net zo goed uit als tien jaar geleden. De prachtige blondine plaatst niet heel veel foto’s van zichzelf, maar dat is ook niet nodig. De weinige foto’s die je van Hélène te zien krijgt zijn namelijk mooi genoeg. Er zijn maar weinig vrouwen die er zo knap uit zien als Hélène. De blonde presentatrice moet dus gekoesterd worden. Want er komt maar zelden een dame voorbij als Hélène Hendriks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!