Foto: Heleen van Royen wordt betrapt in badpak op bootje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen besloot om nog even de laatste zonnestralen mee te pakken voordat de warme temperaturen het land hebben verlaten. 

Het weer is grijs en grauw en de temperaturen beginnen flink af te koelen. De warme zomer is helaas voor nu weer voorbij. Natuurlijk kan die ieder moment terug komen, maar wie weet wanneer. Voor alsnog heb je het moeten doen met een week of twee heerlijk weer. Iemand die nog net het laatste restje zonlicht mee probeerde te pakken was Heleen van Royen. De prachtige schrijfster was nog eventjes op het water aan het afkoelen. Daar werd ze betrapt door een stiekeme camera. Het leverde een grappig filmpje op.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen showt zichzelf in strakke jurk
Heleen probeert de boot op te klimmen

Nadat Heleen heerlijk heeft gezwommen in het water, probeert ze weer de boot op te klimmen. En dat gaat een stuk minder charmant dan je zou denken. Heleen weet maar net aan boord te komen. Wat ze niet door heeft is dat er op een afstandje een geheime camera staat die alles aan het opnemen is. Heleen is er gloeiend bij, betrapt. Zelf kan de schrijfster er in ieder geval wel om lachen, want ze plaatst de video nota bene zelf op haar Instagram. Het lijkt er wel heel erg gezellig aan toe te gaan bij Heleen en haar familie en vrienden. De schrijfster heeft wel optimaal genoten van het mooie weer.
Heleen beleeft een ideale dag om te schrijven

Nu de zon weer weg is en het regent in het hele land, is dat een uitstekend moment voor Heleen om weer aan de slag te gaan en een stukje te schrijven. Maar eerst nog even de hond uitlaten. Dat moet jammer genoeg wel in de regen. Het is de tweede keer in korte tijd dat Heleen nat wordt, alleen zal ze het zwemmen een stuk prettiger hebben ervaren dan de miezerregen waar ze nu doorheen moet. Zodra Heleen weer thuis is, dan gaat ze meteen naar haar laptop om weer snel wat woorden te schrijven. Met een regenachtige dag heeft Heleen juist meer motivatie om aan de slag te gaan. Dan is er toch niks wat haar zou kunnen afleiden.
Heleen is een fan van het strand

Als er een plek is waar Heleen graag heen gaat dan is dat wel het strand. Ze houdt enorm van het water en heerlijk door de zon lopen. Daarom was een tochtje met de boot ook zo fijn voor Heleen. Voor de prachtige schrijfster is de zomer haar meest favoriete seizoen. Natuurlijk krijgt ze dan iets minder voor elkaar met haar schrijfwerk, vooral omdat er te veel afleiding om haar heen is, maar ze voelt zich in de zomer wel het meest vrolijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.